Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karyna

Uwaga na herbatke laktacyjną!!!

Polecane posty

Gość Karyna

Chciała bym przestrzec kobiety które piją herbatkę laktacyjna. Nigdy nie podawajcie jej mężowi gdyż moze to sie skończyć dla niego przykrą sytuacją! Mój mąż Sebastian przez pomyłke wypił cały dzbanek. Na drugi dzień jego sutki były strasznie nabrzmiałe i zaczeło z nich lecieć mleko. Na poczatku uznaliśmy to za śmieszną sytuację jednak po kilkunastu godzinach jego piersi zaczeły gwałtownie rosnąć co sprawiało mu wielki ból. Niezwłocznie udaliśmy sie do lekaża, stwierdził on że są to nieodwracalne zmiany ginekomastii i skierował go do chirurga. Cała sytuacja skończyła się zabiegami chirurgicznymi aby odciągnąć zbierające sie szybko mleko, a po całym zajściu mąż ma bardzo brzydkie blizny oraz oczywiście traumatyczne wspomnienia. Więc drogie forumowiczki jeszcze raz przestrzegam! CHOWAJCIE HERBATĘ LAKTACYJNĄ PRZED MĘŻEM! Pozdrawiam Karyna

Gość gość
Uspokoj się lobuzie jeden

Gość gość
Bo trzeba było zabrać męża do lekarza.

Gość gość
Ło chocho ja kiedys wzielam przez pomylke niebieska tabletke meza, jakbys zobaczyla co mi stanęło!

Gość gość
mojemu mężowi nawet nie przysłoby po nią sięgnąć bo sam jej zapach go odrzuca. i zawierają przeważnie koper i anyż i nie każy je dobrze toleruje.

Gość gość
u mojego chlopaka bylo podobnie, co prawda obyło sie bez interwencji lekarskiej ale mleko poleciało