Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja narzeczona ja i mój przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Powiem tak, opiszę zabawę a właściwie sex bo miłości wtedy z pewnością nie było po między nami. Była to czysta zabawa w sex na całego. Moja ukochana narzeczona, mój przyjaciel a właściwie nasz przyjaciel w moim wieku. Zabawa zaczęła się po kilku dniowej rozmowie pomiędzy mną a moją ukochaną. Wiedzieliśmy że moja kochana bardzo się podoba naszemu przyjacielowi a wynikało do z jego zachowania i słów jakimi osładzał rozmowy z moją ukochaną. Po prostu nie krępował się z tym że chciałby mieć taką dziewczynę a miał tylko jedną i to na pierwszym roku studiów, po za tym oddał się nauce i swojemu hobby jakim była fotografia i film. Wracając do ustaleń pomiędzy moją osobą a moją dziewczyną, doszliśmy do wniosku że można by było się zabawić w trójkę to znaczy my i nasz przyjaciel. Ukochana się zgodziła zaznaczając że musimy być wszyscy zdecydowani na wszystko i nie możemy się z czegokolwiek wymigiwać. Tutaj wytłumaczyliśmy sobie co przez to rozumieć. Czyli sex w każdej postaci w jakiej bierze udział kobieta i dwóch facetów. Pytanie ważne dla mnie skierowała jedno, a mianowicie czy nie będę się bronił aby pieścić jego ogierka w swoich ustach i czy dam radę połknąć jego śmietankę kiedy by na przykład trysnął mi w usta. Wiedziałem że dam radę a o ogierka w pupie to się nie obawiałem bo zabawy nasze tj. mojej ukochanej ze mną nie jednokrotnie były ze sztucznym ogierkiem który penetrowała moją dziurkę w pupie. Dużo by było pisania i myślę że warto o tym pisać ale to już jedynie prywatnie dla szczególnie zainteresowanych osób. Owa zabawa odbyła się w sobotę, jako ostatki. Pisz roman121157@wp.pl mogę wszystko opisać i udzielać odpowiedzi

Gość gość
Opisz tutaj jestem bardzo ciekawa

Gość gość
i co dobrze cie w doope wyroochal, tak jak lubisz? ostatnio nie mogles chodzic i z wieracze ci puscily zadzwonie do ciebie i sie umowimy na bzykanie. juz mi kootas stoi

Gość gość
roman lubi byc brany od tylu i tak go posuwam a pozniej jego guba dziewczyne.

Gość gość
Jest zawsze wielkim ryzykiem seks w trójkącie. Nasz kolega miał dziewczynę oboje mocno w sobie zakochani i namówił ją na trójkąt z ich kolegą. Podczas tego trójkąta jego dziewczyna taki przeżyła z kolegą seks bo miała taki orgazm że wyła z rozkoszy stało się dlatego że miał dużo większego niż jej chłopak. Do konca ją kolega rozdziewiczył bo nawet lekko krwawiła dzieki obszernemu k***skowi. Po kilku dniach odeszła od chłopaka i związała się z kolegą. Tyle w ich związek wniósł trójkąt.

Gość gość
A moi znajomi mieli podobną sytuację - para, gdzie facet jest serio mocno obdarzony (gruby kawal mięsa w portkach) wymyśliła sobie trójkąta ze swoim znajomym (ten normalny, może ciut powyżej średniej w PL), z poczuciem humoru, sportowa sylwetka (ale bez jakichś fajerwerków). Dziewczyna bardzo ładna, biust C, talia - same ochy i achy. I poszli na całość - kilka spotkań, wyjazdów wspólnych w weekendy....i nagle się dziewczynie odwidziało. Skończyła ze wszystkim, zrobiła sobie miesiąc przerwy u związała się z tym znajomym co do nich na początku dołączył. Kumpel (ten mocno obdarzony) zachodzi w głowe co było nie tak.... Chciałoby się rzec experyment nie wyszedl....ale leżącego się nie kopie.... ciężki temat z tymi zabawami w wiekszym gronie.

Gość gość
Jak by karali za fantazję to byście wszyscy dostali dożywocie. Mitomani.

Gość gość
widzę że są tutaj jeszcze niedojrzałe osoby na taki temat. Jeżeli dbasz o swoje ciało i nad nim pracujesz to uwierz mi że stosunek analny jak i u kobiety, tak i u mężczyzny może być podniecający. Wszystko zależy od Twoich szarych komórek w mózgu i od osoby uprawiającej z Tobą miłość

Gość gość
Nie ma wielkiego problemu gdy nie ma w związku dzieci gdy się rozstają ze względu na pełne zaspokojenie dużym członkiem twojej partnerki życiowej.