Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilekroć wchodzę na fejsa to rycze...ogladam profile kolezanek ze szkoly....

Polecane posty

Gość gość
Co wy macie za ból d**y z tym fb. Przecież to do tego służy. Do dzielenia się zdjęciami informacjami do rozmowy. Przecież nie musisz patrzeć jak masz chore podejście do tego.

Gość gość
Nie wierzę, że nie chcesz takiego życia- nie wyłabyś i nie byłabyś tak sfrustrowana, a nawet jak rzeczywiście nie chcesz tego co większość, to niestety Twoje własne życie jest najwyraźniej nieudane i nie jesteś z niego zadowolona.. Sama nie mam dzieci i mnie to nie interesuje, ale foty koleżanek ani koleżanki we własnej osobie nie przyprawiają mnie o negatywne emocje. Nawet jak wiesz/wydaje ci się czego nue chcesz , to najwyraźniej nue wiesz czego chcesz. .

Gość gość
ona może przeczuwać ze rodzina ją umęczy nie chce zajmować się dziećmi,ale może czuć ciężar osądu i może jej brakować faceta

Gość gość
moje koleżanki szalały ze zdjęciami mężami dziećmi na portalach przed 30tką ,po 20 tce,teraz prawie 40 i prawie każda zawiesiła działalność,ciekawe co to znaczy

Gość gość
Nie ma żadnej presji środowiska. To autorka wytworzyła presję we własnej głowie, a podczepia "presję srodowiska" jako wytłumaczenie, że jest taka biedna i nie rozumiana. Nie ma to, jak sobie coś wkręcić i zwalać na innych.

Gość gość
To nie wchodź ;) Problem solved.

Gość gość
Większość znajomych zlikwidowała sobie konta na fejsie i ja też nie mam. Nie jest mi do niczego potrzebne. Wystarczy, że moje miejsce pracy ma i straszę ☹

Gość gość
Też nie wierzę, że autorka jest szczęśliwa ze swoim zyciem skoro tak zazdrości koleżankom które mają to czego ona podobno nie chce. Też nie mam dzieci z wyboru i nie płaczę na widok zdjęć znajomych z ich dziećmi.

Gość gość
Weź kobieto i naucz sie malowac i gotować. I znajdz sobie przynajmniej faceta..i nie wciskaj głodnych kawałków o tym ze nie chcesz dzieci bo to robota Na kilometr widać ze tego ci brakuje inaczej zajęła bys sie swoim życiem i nie jęczała i ryczała

Gość gość
Ja wolę posprzątać, zamiast tracić czas na śledzenie cudzego życia i sukcesów. Lepiej sobie znaleźć jakiekolwiek zajęcie, niż zajmować się takimi głupotami jak w gimbazie :-)

Gość gość
Sama sobie udowodniłaś, że sama siebie oszukujesz. Wmówiłaś sobie, że chcesz być inna bo tak jest ci wygodniej. Boisz się zaangażować, jesteś leniwą egoistką.

Gość gość
najwięcej lajków jest za związki, śluby, dzieci. Choćby ktoś cały świat objechał i wrzucił fotki z ciekawych miejsc, był na koncertach, imprezach sportowych to nikogo nie rusza, lajków nie dostaniesz. A wstaw gluty z USG na zdjęciu albo noworodka, lajki bez końca. Jedni ugotują coś i już trzeba wrzucić zdjęcie. Fb opanowały takie osoby, dlatego już nie mam konta od dawna

Gość gość
wy jesteście jakieś nienormalne, ile macie lat? Tez mam znajomych którzy mają dzieci i wstawiają ich zdjęcia czy jak coś im się uda w kuchni to chwalą się tym małym sukcesem, ale sprawdzać i porównywać ile co ma "lajków"?

Gość gość
Czemu nie masz faceta?

Gość gość
mnie już nie zdziwi jak ktoś kupę zrobi i uzna to za życiowy sukces, zdjęcie na fejsa i lajki pozbiera. Niektórzy zatrzymali się rozwojowo w gimbazie i tak im zostało, co widać na Fb ☹

Gość gość
Dorośli licytują się kto ma więcej lajków i za co. Najczęściej za dzieci. Począwszy od glutów, noworodek, przedszkolak, a potem się znudzi, czym większe dziecko, tym mniej zdjęć. Psami i kotami też się każdy zachwyca

Gość gość
Skąd wziąć faceta? Nie rozdają ich niestety, facet to nie 500+ ☹☹☹

Gość gość
Szkoda, że nie rozdają. Dlatego jutro protest :-)

Gość gość
a ja nie mam fejsa ;)

Gość gość
Protest przeciwko facetom? A czemu? Ja lubię mężczyzn, począwszy od swojego faceta, poprzez moich braci, kuzynów , kolegów z pracy. Trzeba mieć "w poprzek" i nie mieć nic do roboty w domu, by protestować przeciw nie wiadomo czemu.

Gość gość
Też nie mam fejsa, i nie interesuje mnie życie innych ludzi.

Gość gość
Protest przeciwko temu, że nie rozdają facetów. Singielki mają pretensję do rządu i chcą faceta dla każdej i pigułki "dzień po" bez recepty. Świat zszedł na psy ☹

Gość gość
Pomyślałaś o usunięciu profilu?

Gość gość
ja nie mam żadnej psiity w znajomych, fb służy mi do innych celów

Gość gość
gość 2017.03.04 moje koleżanki szalały ze zdjęciami mężami dziećmi na portalach przed 30tką ,po 20 tce,teraz prawie 40 i prawie każda zawiesiła działalność,ciekawe co to znaczy Zgłoś są po rozwodzie i mejkap z ryja im się sypie, nic do chwalenia się

Gość gość
gość wczoraj Skąd wziąć faceta? Nie rozdają ich niestety, facet to nie 500+ ☹☹☹ Zgłoś facetów jest masa wszędzie, jaki problem zagadywać? Ale jak ty leniwa i wygodna to nie przeskoczysz.