Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co o kimś myśleć,

Polecane posty

Gość gość

by potem go obrażać?

Gość gość
no

Gość gość
Paranoja, ale odnoszę dziwne wrażenie, że w tym temacie jest ktoś, kogo kocham. Do Autora: Myślisz, że ludzie którzy się kochają nigdy się nie kłócą? W każdym związku powinny być kłótnie, dla oczyszczenia atmosfery. Nawet jeśli czasem trzeba kogoś nazwać tak jak na to zasługuje. Nie sądzisz Autorze?

Gość gość
Odpowiedzią na to pytanie jest jedno słowo-klucz: EMOCJE.

Gość gość
Nie gniewaj się Kochanie gdy obrażę Cię niechcący w przypływie emocji. To wszystko przez to, że tak bardzo Cię kocham!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️

Gość gość
Ktoś powiedział Ci jak jest, co o Tobie myśli a Ty od razu chowasz głowę w piasek. Cały Ty! Nie umiesz bronić się jak ktoś Ci rzuca rękawice do walki? Wzajemne pretensje trzeba sobie wyjaśniać a nie bazować na niedopowiedzeniach..... Lepiej zaryzykować i zapomnieć, jak nie wyjdzie.

Gość gość
14:48 spadaj. Autorka nie jest mężczyzną

Gość gość
15:19 To trzeba było się podpisać a nie pisać z gościa! :p:p:p

Gość gość
14:48 to ograniczona istota która umie tylko kluczyć, kręcić i wkurzać. A te wykrzykniki niech sobie wsadzi w dooopę.

Gość gość
15:26 Czyżby Autorka tematu się odezwała? Bo jeśli tak to się nie dziwię, że ktoś Cię obraża. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Sama mnie już obraziłaś. Jakim prawem nazwałaś mnie ograniczoną istotą, nic o mnie nie wiedząc? Z takim podejściem do innych ludzi będziesz tu skamleć w nieskończoność.

Gość gość
16:45 idź skamleć i sadzić wykrzyczniki na swoim temacie.

Gość gość
Żeby nie moje wpisy to nikt by na te Twoje skamlenie nie odpowiedział. Wszystkie odpowiedzi w tym temacie są skierowane do jednego mężczyzny, którego tu kilka razy już wyzwałam od różnych. Dzięki za założenie tematu, przynajmniej anonimowo dałam upust swoim emocjom. ;)

Gość gość
Niestety, ale ktoś odpowiedział a Twoje skamlenie tylko rozwinęło i zaśmieciło temat w którym nie było nic do dodania. Daruj sobie grafomanko, ze mną nie próbuj nawet się porównywać, bo nic nie ugrasz.

Gość gość
Przejrzałam Cię. Tryskasz jadem, bo to nie ten Twój odpowiedział... Zareagowałaś agresją tylko na damski komentarz. Ale wszystkie pozostałe też pisała kobieta. JEGO tu nie ma, nie łudź się.