Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela kiedy ty wreszcie zrozumiesz że Katowice

Polecane posty

Gość gość

To nie dziura ani zadoopie?

Gość gość
nie ma tam nic co by mnie interesowało

Gość gość
jak tam jeszcze kiedys pojade to w konkretnym celu a nie na wycieczke

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
I co to niby jest powód że przez to Katowice to dziura i zadoopie? Skąd wiesz że nie ma tam nic co by cie interesowało byłeś w Katowicach? Ja tak

Gość gość
ja te obozowałem naprzeciwko urokliwego *****iwego parku obok którego stał se pierdel

Gość gość
100 metró w przeciną strone był dworzec kolejowy na lewo patrząc na pierdel był lombard, chyba sie specjalizowali w sprzecie typu wiertarki, piły do metalu, młoty pneumatyczne, piły łańcuchowe....

Gość gość
Ohoho

Gość gość
az sie zacząłem zastanawiać czy skoro to po co przyjechałem jest nieosiągalne to możeby chociaż wyjepac jakąś dziure w murze

Gość gość
13:53 a byłeś kiedyś w Opolu lubisz opole?

Gość gość
jasne co roku jestem w opolu:D

Gość gość
13:57 co robisz w w Opolu?

Gość gość
wiesz. nie mówie ze od razu brame wyjazdową. ale tak trche podkopac po nocy, wyjąć pare cegieł ze środka. coś mi mówi że jeszcze moge tam wylądować. dobrze byloby mieć w tej sytuacji kogoś na zewnątrz:)

Gość gość
zresztą można zaminować działke naczelnikowi zawczasu albo coś w tym stylu. póxniej może nie chcieć gadać... coś trzeba pomyśleć. musze poszukać za co tam sadzają. może jak stamtąd ucieknę to coś sie odmieni

Gość gość
z nimi trzeba rozmawiać tak jak oni rozmawiają z tobą. na miejscu klawiszy i kolesi z msw dzieowałbym bogu że wcześniej sie nad tym nie zastanawiałem a obecnie nad zmiana pracy i pasji

Gość gość
bo i tak mam stamtąd kogoś do wyjęcia. nie to żebym był fanem scofilda czy coś. po prostu mnie wkooorfia paru ludzi. to sie tak kumuluje i kumuluje w koncu ktoś postawi na kumulacje podłączy zapalnik i wszystko wypiertoli w peeesdu amen

Gość gość
w każdym razie jak mnie osadzą i mmi sie uda to przetrwać to będzie początek końca kariery wielu komunistycznych funkcjonariuszy

Gość gość
jest jeszcze kwestia hodowli pajęczaków. do tej pory nie wiem czy sie robią same czy trzeba je zachęcać pałami

Gość gość
sporo mi sie przypomina moja ciekawosć rośnie. chętnie pogadałbym z fachowcami w tej kwestii najlepiej z ttymi konkretnymi, którzy nadzorowali wylinke jedneko osobnika.

Gość gość
a tak w kwestii podkopów. w ziemi jest sporo wilgoci i kwarcu. w zasadzie to wystarczy to odparować i stłuc szybke. taka wstępna analiza.

Gość gość
jakby to jakoś zrobić izolowanymi warstwami od środka to może nawet samo by sie kopało. trzeba o tym pomysleć:) na razie nie mam czasu ale założe sie ze ktoś już pracuje nad tym że mi zapewnić warunki do rozmyślań

Gość gość
ogólnie jakby ktoś tym zył albo mocno brał pod uwagę ewentualność odsiadki i postanowił sie zabezpieczyć to jest w c***j możliwości. róznorakich. można samemu do siebie listy wcześniej napisać np. żeby nie c***jowa atmosfera i towarzystwo to może zaczałbym iśc w tym kierunku że tak powiem

Gość gość
zawsze mi coś nie pasowało w filmach o podkopach. najepali sie tymi łopatami namachali napocili a potem wszystko im i tak na łeb spadało. wie ktoś jaka jest średnia wilgotność gleby na małych głebokościach?

Gość gość
z czym tam jeszcze mieli zawsze problem? beton. ciężko to ugryźć ale założe sie, że jutro będę wiedział jak przechodzić przez betonowe ściany jakby ich nie było. chce sie ktoś założyć? może jakiś strażnik na wiezyczce?:D

Gość gość
dla podgrzania atmosfery założymy sie o zycie kto wchodzi? stawke raczej będzie ciężko podbić

Gość gość
ja poiertole jakie gnomy. jeszcze gorzej niż pod celą pewnie

Gość gość
dobra trza sie brać za robote. później może być trudno. stres depresja załamanie nerwowe, strach, silne emocje, piana na ryju, łzy na koszuli

Gość gość
najpierw sie dowiem ile kradniecie na opieke medyczną dla osadzonych i jakie badania musicie robić żeby nie dokonywać nieformalnych egzekucji na ludziach, którzy nie mogą sie iść leczyć prywatnie. założe sie że sie tam w c***j nie bilansuje. 9 lat kooorfa . albo pozwoliliście człowiekowi umierać przez 9 lat albo go zabiiście. w dodatku jesteście kooorfami i złodziejami. to wy tam powinniście siedzieć

Gość gość
i piertolonymi komuchami co skraca wam czas odsiadki do czasu egzekucji

Gość gość
a ja jestem nowym ministrem sprawiedliwości jakbyście sie jeszcze nie domyślili