Gość gość Napisano Marzec 3, 2017 Witam. od pewnego czasu znalazlam tak jakby sposob na automaty. Moge sie z wami nim podzielic , ale po pewnym czasie uznalam ze to nie ma sensu , na automatach wygralam okolo 3 tysiecy przez miesiac , stosując technike wrzucania do automatu np . po 10 zl a mialam kapital 100 zl , i za 2 czy 3 razem zawsze dawal mi duza sume pieniedzy , postanowilam to napisac , bo mimo tego ze tyle wygralam te pieniadze szczescia mi nie daly... :( inni ludzie np. jakis stary dziadek stanal za mna i gapil sie jak gram , osobiscie to mnie wkurza inni tez jak powiedzialam im o tym to sie na mnie obrazali jeden chlopak nawet mnie wyzwal na miescie i przez to postanowilam ze juz nigdy wiecej tam nie pojde dodatkowo w takich miejscach inni pala i mialam nawet takie przytyki czy jestem pelnoletnia a jestem... dodatkowo jak zobaczyl ktos np ze wygralam chcieli pozyczac ta kase na wieczne nieoddanie i rodzice jak sie dowiedzieli to spoko , ale powiedzieli ze mozna na tym duzo przegrac tez wole sie czyms innym zajac niż wysluchiwac czegos takiego , a zeby w takim miejscu nie bylo ludzi to ciezka sprawa... niby jest to latwa kasa ale nie za taka cene pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach