Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanik bólu w piersiach w 10 tyg czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość gość

Zanik bólu w piersiach w 10 tyg czy ktoś tak miał? dodam że małe mdłości dalej mam. Czy to może być oznaka najgorszego?

Gość gość
Ja mialam mdlosci mimo ze dziecko we mnie bylo martwe i piersi tez bolaly. Przeszlo po zabiegu lyzeczkowania. Takze to nkc nie znaczy

Gość gość
troche to mało optymistyczne...

Gość gość
Też tak miałam i w moim przypadku oznaczało to najgorsze.

Gość gość
u mnie niestety też tak było. W 9tyg nagle zaczęłam czuć się jakoś hmm inaczej, tak jakby wszystko ustało I nietestety okazało się, że serduszko już nie bije. Nie chce Cie straszyć, ale umów się szybko do lekarza, albo jedź na pogoowie (powiedz, że boli Cie brzuch) beda musieli Cie zbadać i mam nadzieje, że Cie uspokoją, ze wszystko dobrze. Nie zwlekaj atorko

Gość gość
Autorko a ja cie nie bede straszyc bo u mnie wlasnie na przelomie 9/10 tyg przestaly bolec z dnia na dzien, mdlosci jeden dzien mialam a na drugi jakbym w ogole w ciazy nie byla i tez panikowalam. Teraz jestem w 32tyg i wszystko bylo super, i patrze tylko sobie przypominam jak sie wkrecalam i czytam dziewczyny takie jak ty co teraz to przezywaja i wiem.co czujesz, i wiem tez ze sie nie uspokoisz dopuki nie zrobisz usg. Ja cie zapewniam ze 10na ustanie bolu piersi to jak najbardziej normalne nie stresuj sie, kazda ciaze innaczej przechodzi.

Gość gość
Piersi w ciąży nie bolą cały czas z takim samym natężeniem. Raz bolą, raz nie . Tak samo z innymi ciazowymi objawami. Za kilka dni ból powróci. Spokojnie.

Gość gość
Mnie też przestały boleć w okolo 10 tyg a za jakieś 3 tyg znowu zaczęły .Wszystko było ok i już do końca ciąży raz bolały a raz nie. Lekarz mi mówił że to normalne i tak może być ze raz bolą a potem nie

Gość gość
Mnie też bolały raz nie i wszystko było ok :)

Gość gość
Mnie też przestały boleć w tym okresie, mdłości nie miałam wcale, zaczęły się dopiero w 14 tygodniu i przez 3 następne wymiotowałam codziennie, później znów przeszły i zaczęła się zgaga. W 1 trymestrze praktycznie nie miałam żadnych objawów, czułam się normalnie, nie byłam senna ani głodna. I to dwukrotnie dla mnie pierwszy trymestr był jak bajka.

Gość gość
Dzięki dziewczyny za opinie ... Na razie piersi dalej nie bolą, ale mdłości mam wiec tym się pocieszam ,pewnie w poniedziałek i tak pójdę na usg bo zeświruje... oby było wszystko oki ... To moja 3 ciąża, 2 wcześniej poroniłam dlatego tak bacznie się obserwuję i się denerwuje...