Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich uzywacie perfum?

Polecane posty

Gość gość
Mam innego męża niż wszystkie i inne dzieci, co jest logiczne. To mi wystarcza. Zyjemy sobie spokojnie, otaczamy się rzeczami, które lubimy my i nie lubimy szpanować. Uszanuj to. :) A teraz znikam. :) Miłej rozmowy.

Gość gość
Midnight poison ktory juz wycofany

Gość gość
To, że tobie coś sie z czymś kojarzy, nie jest jeszcze powodem, aby inna kobieta na drugim końcu Polski lub jeszcze dalej, nie miała tego używać. Co za pustak ja pier..... :o

Gość gość
Czemu wyzywasz ludzi na temacie

Gość gość
kobieta powinna pachniec soba a nie perfumami , dlaczego zabijacie swoj zapach kobiety

Gość gość
Lubie Lady Million, She Armaniego, Chanel Chance te oryginalne, czasami Halloween Del Pozo albo Euphoria. Z meskich bardzo podoba mi sie He Armaniego i 1 Million Paco Rabanne (maz uzywa).

Gość gość
nie ma nic piekniejszego jak zapach kobiety a zapach faceta jest piekniejszy niz te wszystkie wymyślone specyfiki razem wzięte

Gość gość
Mojemu tez sie podoba paco rabanne :) Lubilam angel ale mnie meczy teraz

Gość gość
Si armaniego to piekny zapach , tylko ze nie kazdemu pasuje. Dla spokojnej milej tajemniczej kobiety .

Gość gość
Moje ulubione to : Armani Si Mugler Angel Muse Lancome la vie est belle Dior hypnotic poison Chanel chance Wszystkie akurat posiadam i nie mam zamiaru się nikomu z tego tlumaczyc

Gość gość
Slodziutkie, tez takie lubie :) oprocz la Via bell bo za slodkie

Gość gość
Angel classic Angel mus orzechowy ktorego nie moge uzywac bo przytłacza Paco rabanne Dior midnight Lolita

Gość gość
Davidoff cool water, dkny delicious zielone, versace, escada. Mam jeszcze 6 różnych innych ale na razie tylko stoją.

Gość gość
Herrera czarny but , powachajcie przy okazji

Gość gość
Lubie gdy kobiety pachna słodkimi perfumami . Nie lubie orzezwiajacych morskich wietrznych

Gość gość
Hugo Boss intensii

Gość gość
Mam 50 flakonow. Zbieram od wielu lat. Są i takie maniaczki że mają po 200, a na yt widziałam kolekcje po 1000 flakonow. Trudno wymieniać, Ale napisze co lubię najbardziej. Lubie obsession, angel, Honey aoud montale, Code armani, Like This, alaie, olympea,

Gość gość
Nie uzywam juz perfum, znudzily mi się. Kiedyś lubilam euphorie ale po jakimś czasie zaczęła mi smierdziec szambem... :O i juz nie kupuje. To były jedyne drogie perfumy jakie kupilam.

Gość gość
Euforia i tym podobne smierdza szambem

Gość gość
Nie wiem co za burak krytykuje czyjes perfumy. Kazdy uzywa tego co lubi a teksty o niszowcach mnie powalily. Tak. Tez bym chciala niszowe perfumy ale za cienka w uszach jestem i na razie uzywam popularnych. Mam moschino glamour, lolita lempicka, hugo boss deep red, perly lalique, ck obsession, slonik kenzo. Niedlugo mam zamiar kupic cacharel eden i cacharel lou lou.

Gość gość
perfumy na każdej skórze pachną inaczej. Współczuję tym, które uzyskują zapach szamba

Gość gość
Żółwik Lempicka :) Niszowe kosztuja kolo 1000 Moze kiedys :) np Micalef

Gość gość
a po co kupować niszowe to czysty snobizm. najlepsze są popularne, bo podobają się wielu osobom.

Gość gość
niszowe inaczej pachna i malo kto ma i sa robione z lepszych olejków a co wy tak z tymi niszowymi ciagle, ktos sie przyczepil i powtarza jak katarynka

Gość gość
ktos napisal o niszowych a wy czepiacie sie ciagle

Gość gość
Obecnie mam kenzo flowers, dior poison girl, angel, one million p.r., chanel allure .

Gość gość
Zobaczcie nowy Guerlain mon :) podobno babki szaleją za nim

Gość pluszaq
Bvlgari Pour Femme - chyba mój ulubiony zapach wszechczasów oprócz tego urozmaicam sobie zależnie od nastroju takimi jak: Agua di Gio (ta pierwotna, nie Gioia) CK Eternity CK Contradition Chanel 5 (wieczorowo, wyjątkowo) Allure Tresor a nawet Love Spell Victoria's Secret ;) ... to są wszystko stare zapachy, z lat 90tych, na tym chyba poprzestał mój gust zapachowy, bo to lata mojej wczesnej młodości, kiedy człowiek wszystko odkrywał, pierwsze zakochania itd. :) ... z nowszysch zapachów (po 2000) nic mi jakoś nie zapadło w serce. co do perfum niszowych, to oczywiście, jak najbardziej, ale nie mam ogólnie dostępu, a tamte zwykłe sprawiają mi dużo radości, więc czemu nie? :)

ja używam My burberry Black niesamowity zapach,do tej pory uzywałam Celine Dione,kiedys wybrałam sie do drogerii Mania Perfum w Otwocku kot center ul Powstańców Warszawy 3 ale z tego co widziałam to tez mają e-sklep i tam Pani dała mi powąchać Burberry a ze zapach od razu mi przypasował a do tego była niezła promocja a ja jestem łasa na takie okazje to porzuciłam moją lojalność do Celine i nabyłam nowy zapach