Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się dowiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Jak dowiedzieć się kto do mnie pisze na Facebooku z fikcyjnego konta? Pisze do mnie od roku pewna osoba z fikcyjnego konta i nie chce napisać kim jest na serio. Jak mogę się tego dowiedzieć? Czy pójście na policję coś mi pomoże? Czy policja może mi to sprawdzić bez zakładania sprawy sądowej tej osobie?

Gość gość
Jak tam sa groźby to dawno trzeba było to zgłosić

Gość gość
Nawet jak są grozby to policja nic nie zrobi. Na nk gdyby ci ktoś groził to tak.

Gość gość
Jak ktoś ci grozi to zagłasza sie to! Bez dwuch zdan! oczywiście ze do tego dojdą to dla nich bułka z masłem. A groźby i stalking są karalne.

Gość gość
do gościa z szkoła się kłania nisko,chcesz doradzać a pomoc jest tobie potrzebna!, może korepetycje z poprawnej pisowni sobie załatwisz?.

Gość gość
Proponuję prywatnego detektywa

Gość gość
Nie czekaj tylko na pały idź

Gość gość
20:51 tobie mogę zaraz pomóc. Coś strasznie się boisz zamiarów autora

Gość gość
Ale ten ktoś mi nie grozi tylko pisze. Podrywa od roku. Ani razu nie napisał nic obraźliwego.

Gość gość
Lubi z tobą rozmawiać,ot i tyle

Gość gość
Skoro przez rok pisze z fikcyjnego konta I sie nie ujawnil, to raczej nie zalezy mu na Tobie, moze cos sprawdza, podaje sie za faceta a moze sie okazac ze to jakas znajoma robi sobie jaja z Ciebie i screeny rozmow komus przesyla. Na Twoim miejscu wymusilabym na tej osobie ujawnienie sie, kim jest a jesli tego nie zrobi to urwanie kontaktu.

Gość gość szarriikkk
ale p*********e kocoboly...nie ma fikcyjnych kont na FB...to sa algorytmy...i musisz sie zalogowac! wilka sie kocha albo nienawidzi,czy ma Konto czy nie...hehehe

Gość gość
Dokladnie ,u mnie tak było..jak Kaska wymysliła Daniela.

Gość gość
...zakochałam się w tym Danielu a okazał się Kaśką, zostałyśmy lesbijkami i nie wiem co będzie dalej :-P

Gość gość
W nikim sie nie zakochałam,po prostu pisał jak ktoś kogo kocham ale to nie on,tak zapewniał ze nie on.Mysle że robił screeny.

Gość gość
I na bank to był facet bo dzwonił przez mesengera,nie znam tego głosu,foto też nie znam.Z twarzy brzydki.Mysle ze pisał w porozumieniu z kimś bo rzucał hasła bardzo znajome..nawet do tego stopnia że zdawało mi sie ze piszę z kimś bardzo bliskim sercu.Wiem ze kasia tez miała info bo z kolei ona chce mi odbić chłopa.

Gość gość
Czemu go nie zablokujesz?

Gość gość
Jest nieszkodliwy

Gość gość
no nie wiadomo czy nie szkodliwy znane są sposoby,techniki manipulacji by poprzez słowa uzaleznić osobę od siebie , uzaleznić emocjonalnie a potem mozna z tym kims robic co się chce dotyczy to slabych jednostek, tak potrafia działac handlarze zywym towarem jak pisze biuro detektyw co ma siedziby w calym kraju

Gość gość
takie zabwy lub nie, nie są normalne ,rownie dobrze moze to byc psychopata wiec nalezy sie martwic a nie cieszyc t bardziej jak zna dane osobowe lepiej dmuchac na zimne!