Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze śmiałam się z ludzi którzy mają zaparacia a teraz sama je mam ehh

Polecane posty

Gość gość

muszę prawie codziennie łykać drażetke leku dulcobis na sranko :O jem duzo owocow, troche warzyw i mam skads zaparcia, to chyba od nerwow

Gość gość
Czemu smialas sie z zaparc?

Gość gość
Też to ostatnio przerabiałam. Pij kefir i oliwę z oliwek. Nie jednocześnie bo dostaniesz sraczki :P

Gość gość
no że jak to mozliwe ze nie moga sie wysrac przez 2-3-4-5 dni a ostatnio ja nie robilam kupy az 3 dni, brzuch mialam ogromne wzdęty jakbym w ciązy była, az mi się cięzko oddychało :O taki płytki oddech, bylam zamulona, zero myslenia tylko o brzuchu, wtedy musialam wziąc środek ekstra tzn olej rycynowy, ledwo polknęlam a potem ponad 3 godziny cierpienia, bulgotania w jelitach, nudności, skurcze zolądka i nagle wybuch w toalecie, jak z armaty , najlepszy srodek na zaparcia ale bardzo nieprzyjemny :( dulcobis jest dobry ale słaby, rozluznia kupe ale i tak za rzadko ją robie, mam zwolnioną perstylaltyke moze to przez lek na nerwice ktory biore ? w internecie jest info ze spowalnia przemiane materii, obniza ciśnienie itp

Gość gość
tylko dama tak mówi że nie mogłam się wysrać :D co za słownictwo

Gość gość
oj tam a jak mam mówić, poszlam do WC , usiadłam na tronie, wypięłam kuperek i zrobiłam kupcie ? :P albo wydaliłam stolec ? kiedys w szpitalu jako małolata codziennie rano pielęgniarka mierzyla mi temperature i pytala czy wczoraj był stolec, bez krępacji na głos BYŁ WCZORAJ STOLEC

Gość gość
żel intymny iladian direct plus?

gośćwkość. no tak to już jest, że są rożne problemy....nerwica, sranko, problemy ze snem czy brak popędu. Ale mądry człowiek wie, że musi sobie jakoś pomóc i gdy sposoby naturalne zawodzą szuka w farmakologii. Ale niestety są takie przypadki co nie są świadomi tego jak są p***********.ni i ktoś im to musi powiedzieć by szukali pomocy. Dlatego postanowilam to zrobić. Idź do lekarza i lecz się na łeb-łykaj leki które Ci da a nawet się nimi nacieraj:D

Gość gość
gośćwkość zapomniałeś jeszcze o "lekach" na apetyt, na nadmiar apetytu, na odchudzanie, na tycie i uwaga, uwaga "suplement diety na syndrom niespokojnych nóg" :D :D :D ten świat jest pełen skretyniałych imbecyli i stacza się w odmęty głupoty w tępie wręcz zastraszającym ale jak widzisz głupcy lubią być głupi

Gość gość
gośćwkość a jednak może spróbował byś coś wziaść, może Ci pomoże na ta zrytą banie i na to poczucie z******tośc****amiętaj że anonimowość w sieci nie istnieje Grzesiu :)))

Gość gość
Czyżby chory z zazdrości i podejżliwy Michaś, którego boli wszystko co napiszę? :) A kto powiedział, że internet jest anonimowy? ;)

Gość gość
a no zgdałeś Grzesiu masz tu zapewne wielu przyjaciół którzy Cie chętnie poznają :)

Gość gość
Co to za urząd w którym pracujesz? A znajdę sam. Tam też chyba chętnie się dowiedzą paru spraw np co kto pali :) A w urzędzie ochrona danych osobowych chyba nie dotyczy prawda?

Gość gość
no juz nie zachowuj sie jak rozhisteryzowany chlopczyk co mu lizak upadl. czym ty mnie straszysz? paleniem? chcesz numer czy sie wysilisz i poszukasz? w odroznieniu od ciebie mam jakies zasady w zyciu i moglbym ci zrobic duze swinstwo ale obiecalem gosi ze wzgledu na twoje dzieci takze daj juz spokoj i sie poprostu od naszej rodziny odp*****l