Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajecia dodatkowe dla 7 latka jakie?

Polecane posty

Gość gość

Hej mamy na jakie zajecia dodatkowe chodza wasze pociechy? Jesteśmy po przeprowadzce do większego miasta i zamierzam zapisać córkę na dodatkowe zajecia. Gdzie wy posylacie dzieci?

Gość gość
Nie pytaj nas gdzie, zapytaj córki czy jest coś czego chce spróbować. Co za matka. :O

Gość gość
na prawko zapisz

Gość gość
Pytałam. Wiem na co mogłabym ja zapisać. Pytam was bo moze macie ciekawsze propozycje.

Gość gość
Wiec tak sprzatanie, kurs gotowania, kurs prasowania, taniec na rurze, kurs tanca erotycznego niech dziewczyna juz sie uczy zeby wiedziala jak zarobic gdy dorosnie a juz bedziie miala ustawiony poczatek z kurssmi szybciej przyjma

Gość gość
Paskudni z was ludzie ...

Gość gość
To Twoje dziecko ma się cieszyć z zajęć dodatkowych. Co z tego, że napisze, że syn uczęszcza na basen i angielski, skoro Twoja córka wolałaby tańce. Taki przykład. Obudź się mamo, bo zajęcia dodatkowe mają być dla dziecka radością, a nie pomysłem mamy. Ewentualnie możesz nakierowac dziecko w rozmowie, co lubi, co by chciało. Współczuesne matki. :O

Gość gość
Z nas paskudni ludzie?a kto chce narzucic swojej corce dodatkowe zajecia nie pytajac jej o zdanie co cche czy by chciala w ogole ale nieee lepiej od razu niech ms dzieciak. Co z ciebie za paskudna matka

Gość gość
Chorzy ludzie tu siedzą... jestem zazenowana ile w was jadu. Jest tyle możliwości. Chciałam podpytać gdzie wasze dzieci uczęszczają i przedstawić je dziecku zeby sobie wybrało. Ale w was tyle jadu. Aby tylko dokopać. Temat uważam za zamknięty. Żegnam

Gość gość
Chyba jakbyś zadała pytanie na jęki zajęcia chodzą wasze 7 latki to mamy by kulturalnie odpowiedziały. Moja córka na balet i pianino/skrzypce będzie chodzić. Tak chce a ja chcę żeby była muzyklna bo wtedy łatwiej języki obce wchodzą do głowy, ja jestem po anglistyce wiec będę ją ang uczyc w domu. Mam fajna prace związana z zawodem i jak tylko córka polubi nauczanie angielskiego to ja ukierunkuje i nauczę.

Gość gość
macie parkę do wyrka na sex z wymianą ?

Gość gość
na arabski możesz ją zapisać , przyda się jej pewnie za niedługo

Gość daga34q
A może sport zajęci z piłki będą dobrym pomysłem. My z mężem prowadzimy szkołę sportową dla dzieci w 7-12 lat i muszę przyznać że chłopcy bardzo lubią tam przychodzić. Teraz mamy też zainstalowaną aplikację https://sportbm.pl/ dzięki czemu zarządzanie grupami jest o wiele łatwiejsze.

Gość aurelia786
Długo się z mężem zastanawialiśmy na jakieś zajęcia pisać nasze dziecko, bo nie chcieliśmy przelewać na niego swoich niespełnionych marzeń, a to niestety często się zdarza. Zauważyliśmy, że nasz syn wykazuje zainteresowanie tańcem więc zapisaliśmy go na zajęcia do Royal Dance Center (jesteśmy z Opola). I super się u ans sprawdziło takie rozwiązanie, mały z wielka chęcią chodzi na zajęcia.

Gość gość
Ja zapisałam córkę na taniec towarzyski, super zajęcia jesteśmy bardzo zadowoleni i córce tez się bardzo podoba. Jesteśmy z Krakowa a córka chodzi do MOS Wschód, polecam tą szkółkę jeśli ktoś szuka zajęć dla dzieci, super opieka i prowadzący ;)

Gość gość
Na zajęcia z seksu haha, durne pytanie

Gość Latina

Mój 7-latek chodzi do Kid's Club w szkole komputerowej STEP. To jeśli pytasz o Warszawę. Półtorej godziny zajęć raz w tygodniu, zajęcia informatyczne, ale to taka informatyka zaawansowana, drony, zdjęcia, obrabianie zdjęć, projektowanie i programowanie robotów itp. Mój młody nawet grę na komputer zrobił. Czym skorupka za młodu...

Gość Kaśka

Latina, mój syn ma 9 lat, za kilka miesięcy kończy 10, zastanawiam się czy go posyłać jeszcze do Kid's Club czy już na pełny kurs małej akademii. Co sądzisz?

Gość Latina

No nie wiem, myślę, że najlepiej jak zadzwonisz do STEP, albo pójdziesz do nich to się wszystkiego dowiesz, oni Ci doradzą. Ja też z nimi konsultowałam wybór programu dla mojego dziecka.

Gość Anna
Dnia 27.08.2019 o 20:01, Gość Latina napisał:

No nie wiem, myślę, że najlepiej jak zadzwonisz do STEP, albo pójdziesz do nich to się wszystkiego dowiesz, oni Ci doradzą. Ja też z nimi konsultowałam wybór programu dla mojego dziecka.

Teraz Step ma dni otwarte. Chyba do jutra tylko. Ja byłam 2 dni temu i wszystkiego się dowiedziałam. Trochę się jeszcze waham, bo boję się, że się mojej młodej znudzi w1/3 kursu, ale mam nadzieję że nie, dziś była tym wszystkim zachwycona.