Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaganieszka

Uczucie wilgotności

Polecane posty

Gość Agaaganieszka

Witam i proszę o zrozumienie nigdy nie obserwowałam swojego śluzu ale na 9 dni przed @ czuje wilgotno śluz jest biały nie klejący. Wydawało mi się ze przed @powinno być sucho. Dodam jeszcze ze cykle mam co 28 dni. @ trwa 5 dni.Wspolzylam w 8 dniu cyklu bez zabezpieczenia stosunek przerywany w 17 z prezerwatywa i w 18 bez stosunek przerywany. Czuje czasami mrowienie w piersiach bolą mnie jajniki . Wiem ze stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji . Proszę was bardziej doświadczone o zrozumienie czy mogę być w ciąży ? Nie chciałabym być i raczej nie chce .

Gość gość
raczej nie, ja mam tak od pół roku przed miesiączku a w ciąże nie mogę zajśc

Gość gość
To się nazywa ciąża urojona :) Tak słaba jesteś, by zabronić facetowi, by wchodził w Ciebie bez gumy ? Lubisz tak się męczyć, jak teraz ?

Za denne komentarze dziękuję pisałam ze proszę o zrozumienie a ty jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie to się nie udzielaj

Gość gość
Ok, rozumiem. Nie jesteś w ciąży. Ten śluz to normalka, piersi Ci mrowią bo za długo na nich leżałaś. Stosunek przerywany dobry jak każda inna metoda, jeśli facet nie przecieka i nie oszukuje.

Gość gość
Owszem możesz byc w ciąży. Zrób test po terminie okresu.