Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kreski na tescie

Polecane posty

Gość gość

Robilam test tydzien temu dwa testy wyszedl pozytywny z bledsza kreska. Dzisiaj zrobiłam znowu test I kreska była gruba wyrazna były takie same tluste. Czy to znaczy że jest mocniejsza ciąża, czemu wcześniej była jasna a teraz ciemna?

Gość gość
Wtedy była bardzo wczesna ciąża. Teraz masz więcej hormonu ciążowego.

Gość gość
Hcg wzrasta

Gość gość
Ale na necie wyczytalam ze na tescie nic jeszcze nie wyjdzie jezeli sa to 3 tygodnie ciazy. Dopiero w 4 tygodniu wychodza kreski, a moje kreski sa bardzo grube teraz, czy to znaczy ze jestem w 4 tym tygodniu? Nie bylam jeszcze u lekaza

Gość gość
nie to tak nie jest. kiedy miałaś ostatni okres? masz regularne cykle?

Gość gość
okres mialam 22 stycznia i od tamtej pory nic. Pamietam dobrze bo bylam wtedy na wczasach . Cykle mam 28 dniowe, regularne tylko ze ten ostatni byl 31 dniowy!!

Gość gość
no to wychodzi że jest 5t6d.

Gość gość
obliczylam sobie na klakulatorze ze jestem w 6 tygodniu! szok. Czy mozna tym kalkulatorom wierzyc? Nie mam objawow oprocz 5 testow pozytywnych kotre robilam na przelomie kilku dni i czuje ze piersi mnie bola i czuje bulgotanie w brzuchu. Myslalam ze powinam miec wiecej objawow. Lekarza mam dopiero za tydzien

Gość gość
no 6 tydzień się kończy już. :) co do objawów to jest ok. :) na początku 2 ciąż miałam tylko brak okresu i pobolewania jak przed okresem. wyluzuj i ciesz się ciażą. :)

Gość gość
Sama już nie wiem, czasami wydaje mi sie ze, nie jestem w ciąży bo się dobrze czuje z reszta nie mam praktycznie żadnych objawow. A może jednak nie jestem? Czy te testy mogą klamac? Czy to ze nie mam miesiączki itd wszystko wskazuje że na te 100procent już tak jestem? Czy może to być coś innego wx takim razie?

Gość gość
Jesteś w ciąży. Ciążę liczy się od dnia ostatniej miesiączki. Ja w ciąży ani 1raz nie wymiotowałam, nie miałam mdłości, nie bolały mnie piersi.

Gość gość
Ciągle słyszę pytania jak sie dzisiaj czuje czy wymiotowalam jakie mam objawy a ja nie mam nic zupelnie. Jedynie piersi mnie bola I sa duze I to dziene bulgotanie w brzuchu. Więc głupio mi powiedzieć że nie mam żadnych objawów takich typowych to tak jakbym to sobie uroiła I czasami myślę czy to naprawdę sie dzieje. Dzięki za odpowiedz. Wszyscy sie tak ciesza ja bajbardziej tylko musze sie zobaczyć z lekarzem który to wszystko potwierdzi. Robilam tez niedawno test piaty z rzedu. Tak jak te poczatkowe testy miały slaba kreske to ten miał gruba I wyskoczyla od razu. Więc chyba jednak tam poeoli rosnie

Gość gość
Daj znać proszę co i jak. Dziś zrobiłam 4 testy ciążowe i wszystkie pozytywne! Aż nie mogę uwierzyć. Do @ zostało niby 2 dni i bardzo się boję że to ciąża biochemiczna. Sąsiadka jest położną i twierdzi że mam tylko 40% szans że @ nie przyjdzie a 60% na biochemiczną. Przeraziło mnie to i żałuje że tych 2 dni nie poczekałem.. myślicie że sąsiadka ma rację?

Gość gość
Ojej to nie dobrze ale sie nie martw wierze ze wszystko bedzie dobrze. Na kiedy masz lekarza? Ja działaj zrobiłam 5ty test z clear blue i kreska sie pojawiła w kilka sekund wyszlo mi opcja C najciemniejsza czyli najwiecej hormonu wiec teraz nie mam już watpliwosci a,pierwszy test robilam dzien po tym jak mi się okres spoznial. To było juz tydzien temu. A dlaczego myślisz że masz ciaze biochemiczna? Jakie sa objawy?

Gość gość
To ze zrobilas test 2 dni przed miesiaczka I wyszedł pozytywny oznacza ciążę biochemiczna? To jakies dziwne I to polozna ci powiedziala hmmm

Gość gość
Chyba chciała ostudzić mój zapał, jest trochę złośliwa ale w końcu pracuje na patologii ciąży. To bardzo wczesna ciąża @ miałam 06.02 a cykle trwają 26-28 dni więc rzeczywiście mogłam poczekać ale po prostu nie wytrzymałam:-)

Gość gość
Nie mam żadnych objawów tylko brzuch troszkę jak na @ i strasznie szybko się od wczoraj męczę. Lakarza jutro umówię.

Gość gość
Hej i jak tam bylas u lekarza?