Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek4444

WYPROMUJE CIĘ Darmowa Reklam Marketing Na Facebook Fanpage Lubię to fani

Polecane posty

Gość tomek4444

Szukasz darmowej reklamy na facebook-u? AgressiveMarketing . pl wychodzimy na przeciw wam! do końca miesiąca nie dość że dajemy 50% zniżki na usługi reklamowe (a ogólnie od 10 zł) się zaczynają to dodatkowo, odwiedzając nasze profile i stronę. Otrzymasz darmowy pakiet 7 dniowy reklamy za free. Więcej info pisz do nas na: marketingzycia [malpa] gmail.com lub #AgressiveMarketing {pl} #facebook . com / #WypalonyZyciem Dodatkowo jak byś zdecydował się na zakup usług płatność mamy: -SMS-em premium -przelew Bankowy -PayPal -Skrill Money -BTC Portfel Reklamujemy wszystko i wszędzie mamy agresywne podejście do konkurencji, nie czaimy się z nikim, u NAS NIE MA TARYFY ULGOWEJ. Dodatkowo możesz każdego dnia wygrać pakiet usług, koszulki, usługi w innych firmach, bony pieniężne, zniżki do sklepów od 20 do 50%., mało? przyjdz do nas po więcej! nie wymagamy żadnych wstępnych opłat, rejestracji czy innych dziwnych rzeczy jak inni, sami dzwonimy do klienta, stsujemy się do wytycznych a efekty reklamowe widoczne po 24/h. pozdrawiamy AgressiveMarketing.pl

Gość marcinkowal
Ja korzystam z systemu http://buyfans. pl - masz tam realnych ludi, którzy są dopasowani do każdej kategorii fanpage, komentują z głową, zapoznają się z materiałem,interesuja sie i korzystaja z uslug które oferujesz. Puste lajki nic nie dadza, korzystalem z twojej uslugi jestem zadowolony,ale ja testuje wiele osob i potem wyciagam najlpesza z nich. JAK wroce do ciebie to pewnie byles najlepszy ;_) ale to jeszcze sporo czasu. Na dzis dzien buyfans jest najlepszym rozwiazaniem, maja znakomite opcje.