Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie żadna Polka nie ma tzw BUBBLE ASS ?

Polecane posty

Gość gość

tylko FLAT ASS

Gość gość
bo się flądry nie ruszają. każda tylko kombinuje i szuka diety zamiast ruszyć doope. No, a potem płaskodoopie

Gość gość
racja ciągle diety i diety a inne przesadzają w drugą strone, ciągle fitness siłownia basen bieganie mierzenie tętna jakieś gadżety na rękach buty koniecznie asics nike, takie levandroskie i inne mutanty plastiki instagramowe, niby ciało fajne ale w głowie sieczka

Gość gość
Ja mam taki tyłek i choć znaleźli się jego "fani", to generalnie mam wrażenie, że nie jest doceniany. Jak w pracy słyszę teksty (nie do mnie co prawda) typu: "nie jedz tego czy sr/amtego bo ci w tyłek pójdzie", to mam ochotę się zapaść pod ziemię, bo dup/sko mam naprawdę pokaźne - ale na pewno nie sflaczałe ani obwisłe, wręcz przeciwnie.

Gość 43 cm w bicepsie
mi się marzy kobietka z pupą i figurą jak Alexis Texas z tluszczykiem na pupie bule nie byla gruba

Gość gość
Bo biali ludzie z natury mają płaskie tyłki, idioto.

Gość gość
"Bo biali ludzie z natury mają płaskie tyłki, idioto. " - co racja to racja, ja będąc bladą, zielonooką mysią blondyną z tyłkiem jak u murzynki czuję się jak mutant, a to nic fajnego. A faceci w Polsce zdecydowanie bardziej lecą na duże piersi, a tych akurat nie posiadam. Nieliczni wprost powiedzą, że interesuje ich głównie tzw. fajny tyłek, ale mniejsza o nich, bo i tak już mam wywalone na ich uwagę.

Gość gość
gość dziś "Bo biali ludzie z natury mają płaskie tyłki, idioto. " - co racja to racja, ja będąc bladą, zielonooką mysią blondyną z tyłkiem jak u murzynki czuję się jak mutant, a to nic fajnego. A faceci w Polsce zdecydowanie bardziej lecą na duże piersi, a tych akurat nie posiadam. Nieliczni wprost powiedzą, że interesuje ich głównie tzw. fajny tyłek, ale mniejsza o nich, bo i tak już mam wywalone na ich uwagę. x x a lubisz sex analny?

Gość 43 cm w bicepsie
Alexis ma spory tylek i sporo celulitu na nim dosc grube uda...i jest megaseksowna.Ale typowe grubaski są aseksualne IMO.