Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka zamecza mnie swoim toksycznym malzenstwem

Polecane posty

Gość gość
W takim razie oprócz ograniczenia umysłowego i całkowitej obojętności na uczucia dzieci nie ma wytłumaczenia dla Twojej koleżanki Autorko.

Gość gość
19:22 podobnego argumentu kiedyś też użyłam właśnie ze przeciez ona wychowywała się w normalnym domu gdzie rodzice się szanowali, nie było alkoholizmu i bicia i czy wyobraża sobie jakby to ona miała taki dom jaki teraz mają jej dzieci. Niby ona to wszystko wie, rozumie i na tym się kończy.

Gość gość
19:25 ona właśnie dlatego nie jest w stanie wejść w skórę dziecka od małego obserwującego pijącą, agresywną patologię. Ale wystarczyłoby być dobrą matką i myślącym człowiekiem, by chcieć ochronić swoje dzieci.

Gość gość
Może podeślij jej linka do tematu, niech poczyta, jakie ludzie mają zdanie o takich jak ona?

Gość gość
Autorko- jesli ten facet bije dzieci a koleżanka jest na tyle uzależniona ze nie broni ich to na Tobie spoczywa obowiązek poinformowania policji/opieki społecznej. To nie jest donos to ratowanie dzieci od katow "rodzicow"

Gość gość
19:50 z tego co mi mówiła to on dzieci nie bije co nie zmienia faktu że się go boja

Gość gość
Zastanów sie czy nie skontaktować sie z jakaś fundacja lub mopsem. By podagadc ze specjalistą co zrobić. Dzieci mają piekło w domu. Moze ktoś doświadczony poradzi co robić. Koleżanka nie broni ani siebie ani dzieci. Facet jest bezkarny i może się wracać agresja. 6 latka ze strachu zsikana! To koszmar! W tej całej historii najbardziej boję sie o dzieci i wierzę w to że jednak są sposoby by im pomóc. A jak będzie nadzór nad rodzina to może i koleżanka oprzytomnieje?

Gość gość
ja tylko raz góra trzy wysłuchuje danej historii ,doradzę,jak ktoś chce zmienić cos wspomogę,jak chce tylko ględzić żeby wyrzucić z siebie to już nie ze mną,ja nikogo nie obarczam swoimi sprawami i oczekuje tego samego,bo to toksyczne latami opowiadac o swoich problemach,nie przyjaznie się z zadną bo to zródło chorych zależności i wampiryzmu