Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto moj plan na zycie, wejdzcie moi drodzy Z A P R A S Z A M

Polecane posty

Gość gość

hejka mam 37 lat, jestem samotny, nigdy nie bylem de facto w stalym zwiazku jestem jednak wartosciowy, dobrze wychowany, kulturalny, opiekunczy, inteligentny, mam poczucie humoru oto co w sobie poprawie tak by w lato 2017 miec dziewczyne (moj target to laski w wieku 23-31 lat) 1. schudne 8 kg - poiprawie sylwetke i wizualnie wydluze penisa 2. bede zawsze golil klate, wlosy na barkach i penisa oraz jajka 3. postaram sie o awans na kierownika dzialu w mojej firmie 4. kupie sobie nowe ciuszki za 1800 zlotych z modnych sieciowek 5. bede chodzil regularnei do fryzjera i wygole sobie wlosy na bokach bo to teraz modne 6. bede myl regularnie zeby i stosowal paste wybielajaca 7. bede bardziej wyluzowany i pewny siebie 8. bede zagadywal dziewczyny na ulicach kompklementujac ich wyglad 9. bede umawial sie na randki z neta poczawszy od maja 2017 10. nie bede pisac na forum kafeteria i tracic czasu na dyskusje z hejterami :)

Gość Karolina Jakuszewska London
O losie ..., Wojtuś, weź młotek i mocno się ebnij w czółko ...

Gość gość
I jeszcze żuj gumę jak maczo.

Gość gość
tylko kryptogeje i pedały golą jajka prawdziwy męski samiec ma pełne owłosienie na ptaszku

Gość gość
13:24 dobry pomysl z tym zuciem gumy

Gość gość
kurfa cale szczescie ze za 10 minut zaczyna sie mis paddington bo juz sie nie da tego nawet czytac

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi :/