Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tutaj moze ktos kto potrafi interpretowac sny?

Polecane posty

Gość gość

Śniła mi się zmarła osoba, mam mieszane uczucia bo nie był to raczej miły sen. Śnila mi się babcia, była wymalowana jakoś prześmiewczo, ala klaun, siedziała w trumnie i przytulała mnie. Czułam strach, wcześniej śnił mi się jej pogrzeb. Babcia nigdy mi się nie śniła, a od jej śmierci minęło już 8 lat. Trochę ten mnie poruszył

Gość gość
A kiedy byłaś na cmentarzu na jej grobie? Zapomniałaś o babce i w d***e masz odwiedziny na cmentarzu więc się kobicina upomina sama. Wstydzilabys się!

Gość gość
Trafny komentarz:( byłam 5 lat temu o mam wyrzuty sumienia z tego powodu:(

Gość gość
Ale to nie tak że mam ją gdzieś, odległość mi nie pozwalała

Gość gość
To zmow modlitwę w jej intencji.

Gość gość
Martwi się o ciebie bo twoje życie lub decyzja jaką chcesz podjąć przypomina cyrk.

Gość gość
a burus jest psem cyrkowym oraz ko niem pociagowym 2 w 1

Gość gość
Zmarła przyszła prościć cię o modlitwę nie wiem czy jestes wierząca jeżeli tak i stać cię daj za nią na msze gregoriańskie ona przysżła prosić cie o pomoc

Gość gość
Sny składają się z symbolii. To, że śniła Ci się zmarła babcia, i to jeszcze w groteskowym makijażu nie oznacza, że to właśnie samej babci sen dotyczył. Każdy element snu jest częścią świata przedstawionego, a każdy element może mieć inne znaczenie dla śniącej osoby. Posługując się przykładem z Twojego snu: babcia miała na sobie specyficzny makijaż. W zależności od tego, czy była ona za życia wesołą i rozrywkową, czy tradycyjną i poważną osobą, jej makijaż mógł mieć dla Ciebie inne znaczenie. Mam nadzieję, że ma to sens?

Dnia 4.03.2017 o 15:08, Gość gość napisał:

Śniła mi się zmarła osoba, mam mieszane uczucia bo nie był to raczej miły sen. Śnila mi się babcia, była wymalowana jakoś prześmiewczo, ala klaun, siedziała w trumnie i przytulała mnie. Czułam strach, wcześniej śnił mi się jej pogrzeb. Babcia nigdy mi się nie śniła, a od jej śmierci minęło już 8 lat. Trochę ten mnie poruszył

https://mojsennik.pl/?znaczenie=babcia+trumna+strach+makijaż

tu są wszystkie tłumaczenia tego co napisałaś i ciut więcej które często pojawiają się w podobnych snach. 

czasem myslę że ludzie powinni ustawiać sobie tą stronę jako główną żeby nie błądzić 😄