Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edek ziom

nerwica lekowa

Polecane posty

Witam wam wszystkich mam 25 lat Mam Mam zawroty głowy szybkie bicie serca bule klatce Piersiowej jak wypiłem kawę rano bardzo mnie pobudziła Zaczołem mieć dziwne zachowania jak nie mogłem usiedzieć na fotelu dziwnie kiwać żeby nie zasłabnąć jak wyszedłem do ludzi zaczeło mi się bardzo słabo robić serce biło jak oszalałem nic nie mogłem koło domu zrobić tylko wyszedłem na balkon posiedzieć puzniej jak przyszedłem do domu Zaczołem się denerwować silne pobudzenie w nocy nie mogłem spać ani jeść serce mnie kuję w nocy nie mogę spać budzę się z kołataniem Serca ciśnienie miałem 170na124na145 tętno badania krwi ok TSH ok badania wysiłkowe ok nie najgorzej wszystkie badania ok nic nie wykazały jak się mogę tego cholerstwa pozbyć tych uporczywych zawrotów głowy napady paniki o śmierci ze umrę moja mama miła kiedyś taki problem z nerwica lekowa chyba to odziciłem po niej ja mam zawsze problem ze stresem od czasu szkoły jak to mam pokona c żebym mógł żyć normalnie funkcionować biorę lekki o nazwie Seroxat 20 mg Aspargin serce mi teraz wycisza coraz bardziej mi wycisza przy kazdym wysiłkiem fizycznym zwalnia nie czuje swojego serca nerwica jeszcze jest juz jest lepiej jak było bo to dziadostwo mnie wykoczyło jezdziłem po lekarzach kazdy mi sugerował ze Powinem puść do psychiatry ja sie w k***iłem na niego odadza mnie do psychiatryka ale dostałem leki lecze sie miesiąc czasu lekarz muszę czekać kto ma ten uporczywy probem niech mi ot na kom

Dnia 5.03.2017 o 00:23, edek ziom napisał:

witam Wszystkich

mój problem polega na że jestem bardzo nieśmiały Zamkniętym w sobie  nigdy nie utrzymuję żadnych miałem myśli Samobójcze 

kontaktów z rówieśnikami nie mam żadnych znajomych miałem ale się przestałem utrzymywać z nimi kontaktów wychodzić z domu

na moją lękliwość na wet w szkole nie miałem łatwo  w życiu ciężko ludzie się ze mnie się wyśmiewali 🙂

z mojego nazwiska ze mnie do szkoły mi się nie Chciało Chodzić chodziłem na wagary opuszczałem zajęcia    

praktyki że powtarzałem cały semestr nawet znęcali się nad  de mną w szatni doszło do bójki w domu 

jak ktoś przyjedzie  na obiad rodzina dawno się nie widuję mam wtedy bardzo słabo aż nie umiem z nimi 

pogadać nie umiem W myśleć żadnego Tematu jąkam się nie  potrafię załatwić sprawy boję że mnie ktoś 

skrzyczy ja wtedy nie wiem co mam ze sobą zrobić z tą Fobią Społeczną jestem bardzo nerwowy  i słaby 

psychicznie jak mam gdzieś wyjść mam ochotę uciec ludzie się w sklepie ,śmieją się ze mnie mam przyspieszone 

tętno puls omijam społeczeństwo mam depresję mam leki pregabalin zentiva 75mg  parogen 20mg 

na silne lęki mam wszystkiego dosyć nie umiem się otworzyć mam satyskwację mnie nikt nie zaakceptuję 

wychodzę z psami na spacer mam lęki 

Dnia 5.03.2017 o 00:23, edek ziom napisał:

Witam wam wszystkich mam 25 la

t Mam Mam zawroty głowy szybkie bicie serca bule klatce Piersiowej jak wypiłem kawę rano