Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętam nasze początki znajomości

Polecane posty

Gość gość

Jak ją delikatnie podrywalem a ona zgrywala niedostępną, ale coś takiego poczulem, że jej się to podoba, potem sama zaczęła przejmować inicjatywę. Jej uśmiech był miodem na moje serce. Szkoda że nic z tego nie wyszło, przegapilem miłość życia. Mam taki sentyment do tamtych chwil.

Gość gość
i co z tego?

Gość gość
No właśnie nic

Gość gość
Podobało mi sie ze moze wreszcie komus na mnie zależy,ze ktoś mnie zauważył,ze ktos odbije mnie z tej jaskini lwa..mnie i dzieci.Przegrałam życie,zawsze byłam niedostepna,wieku sie o mnie starało i mnie podrywało nie tylko Ty,choć tylko do Ciebie poczułam tą ogromną miłosc bliskość duchową i taką tkliwosć w sercu jakiej nie jestem w stanie nawet opisać.Całe życie jestem i byłam mu wierna,on naraża moje życie i zdrowie ,moge byc powaznie chora ale nie chce o tym pisać.Wyrzucam sobie ze przez decyzje o slubie skazałam siebie i dzieci na męke,nie myslałam że mozna być az tak złym cłowiekiem jak on jest.Nie da sie tego opisać co on robi.Zniszczyłam życie swoje i dzieci na własne życzenie.Dziekuję Tobie za kazde ciepłe słowo,dziekuję za uśmiechy moich dzieci.Jesteś najlepszym cłowiekiem jakiego znam,Ty nie chciałbys mnie zabić,nie wyzywałbyś,nie zdradzał,walczył byś o zdrowie moje i dzieci oraz o to by ich brzuszki nigdy nie były głodne.Dzuekuje Bogu że dał mi Ciebie poznać.

Gość gość
Jrsteś miłoscią mojego życia.

Gość huninotrop
Przyjdzie taka chwila w twoim życiu że dostaniesz takiej sraczki wtedy to zapomnisz o wszystkim nawet jak się nazywasz .

Gość gość
To już nie ma znaczenia, nie chciałeś mnie.

Gość gość
Nie podszywajcie sie ,nic nie rozumiecie!

Gość gość
A co się stało? Bo opis mi do kogoś pasuje z kim bylam

Gość gość
Dokładnie chciałabym od niego to usłyszeć? tak samo czuje, ze zmarnowaliśmy szanse oboje, szkoda ze nie mogliśmy do siebie dotrzeć, może tak miało być ? Nie umiem sobie wybaczyć ze pozwoliłam Ci z siebie zrezygnować ;( i nic więcej nie robiliśmy prócz tych uśmiechów i porozumień między duszami ...

Gość gość
Nie podszyeajcie sie!!Nie bylusmy ze sobą i nie zrezygnował ze mnie!Nie ten etap .Nie ten rodzaj relacji nie ta płaszczyzna.

Gość gość
Cd.i robilismy cos wiecej dla wspolnego dobra innych co takiego?o to pytajcie grupę.

Gość gość
Nie byliście ze sobą bo nie było Cię stać na zrobienie pierwszego kroku ?

Gość gość ktory kochal Magde
tez tak mialem ale co z tego, skoro dawala odczuc w slowach i czynach, ze nie chce rozwijac naszej znajomosci pozostaje tylko sentyment i czasem myslenie co by bylo gdyby, i jak dlugo by to trwalo, bo jak bylo nam pisane nie byc razem to i tak by to sie rozpadlo predzej czy pozniej

Gość gość
A w jaki sposób ją podrywałeś, zagadałeś do niej czy były tylko sygnały werbalne a ty oczekiwałeś na to aż ona rzuci ci się w ramiona podczas gdy ona nie wiedziała o co ci chodzi :D?

Gość gość ktory kochal Magde
normalnie, rozmawialem z nią, a dalej to juz nie istotne co bylo

Gość gość
piszę do autora a nie do ciebie gościu od Magdaleny :P

Gość gość
No wprost jej niczego nie powiedziałem ale była na tyle inteligentna że się domyslila. Tylko co to zmienia?

Gość gość
że miałeś kobieta z którą za rok się ożeniłeś

Gość gość
Kobity potrzebuja dowodow sympatii nie domyslow dlatego wszyscy tutaj polegliscie

Gość gość
Jak inteligentna to się domyśliła.. Ehh ani kobieta ani mężczyzna nie lubią się domyślać, tylko chcą mieć pewność.

Gość gość
Też się kiedyś domyślałam ale po latach stwierdziłaś że pewnie tylko mnie testował albo nabijał się ze mnie bo wątpię aby facet któremu zależy na kobiecie nic konkretnego nie zrobił w jej kierunku.

Gość gość
stwierdziłam* no i w sumie mógł się dowartościowywać moim kosztem :(.

Gość gość
S*******a.j do żony psie

Gość gość
gość dziś - facet, któremu zależy na kobiecie poświęca jej swoją uwagę i czas, myśli o niej i pamięta i działa to w obie strony bo wtedy kobieta odwzajemnia to samo. Jeśli jest inaczej, to znaczy, że facet ignoruje i nie zależy mu i wtedy lepiej dać sobie z nim spokój, nawet jeśli serce dyktuje coś innego. Pozdrawiam wszystkich nieszczęśliwie zakochanych (tak jak ja) :).

Gość gość
By cię szlag trafił i bura su.ke też

Gość gość
Tak mogło by być pięknie gdyby ktokolwiek odważył się przełamać lody i wyznać co czuje.

Gość gość
Zostały Nam tylko niespełnione marzenia.

Gość gość
i żal :-*

Gość gość
inny bedzie lukrował moje słodkie dziurki :D a ty sie pocałuj w trabe - tego wała korbowego :D x brakło ci k****o katalizatora :D ahahaha