Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża.

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jestem w czwartym miesiącu ciąży,wprawdzie lekarz prowadzący nie zabronił seksu,jednak zalecił ostrożność,mój chłopak dla bezpieczeństwa ciąży też nie chce się kochać,pokluciliśmy się nawet o to,bo skoro lekarz nie zakazał zbliżeń to po co się powstrzymywać. Mam bardzo duże parcie na seks,łatwo się podniecam , czy sądzicie że w takim przypadku masturbacja będzie bezpieczniejsza?

Jeśli facet będzie delikatny, to nie ma powodu by rezygnować z seksu.

Gość gość
Przy pierwszym dziecku seks był do około 6- miesiąca,później mąż jakoś stracił ochotę na seks,ale to podobno normalne,wtedy byłam dużo młodsza więc kilkakrotnie w tajemnicy masturbowałam się, wtedy dawało mi to zadowolenie,potem jednak przestałam. Dzidziuś urodził się zdrowiutki. Pozdrawiam Maja.

Gość gość
Tak to prawda facetów kobiety w ciąży raczej mało pociągają i tracą ochote na seks mnie to nie przeszkadzało bo wtedy seksem też nie byłam zainteresowana,obserwowałam natomiast baczniej męża aby nie odskoczył gdzieś na boki, rozbawiłam się na dobre kiedy przyłapałam go kiedy podczas kąpieli sam się zabawiał,więc później sama go zabawiałam dłonią.