Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 12, 13 latki są takie wulgarne, rozseksualizowane

Polecane posty

Gość gość

jak wy je wychowujecie na k***y? a potem chodzą takie szmaty 16-20 lat z brzuchami ohyda

Gość gość
bo matki zajęte są same seksem i rozmnażaniem się dla 500+ a nie wychowaniem ich

Gość gość
Co jest dziwnego lub ohydnego, że 20 latka jest w ciąży?

Gość gość
to, ze taka 20 latka ma pstro w głowie, żadnego wykształcenia, zero majątku , zero własnego lokum nogi to nienormalna narkomanka umie rozlozyc i za przeproszeniem ''wysrać'' bachora nawet o tym niee wiedząc... tylko mi nie mow, ze znasz 20 latki ktorym sie udalo, bo ja nie znam, opowiesci z internetu mnie nie interesują... zauwazylam, ze jaka matka taka corka, matka szybko nogi rozkładała, szybko rodziła to córka powiela wzorce i puszcza się od gimnazjum liceum

Gość gość
Córki biorą przykład z matek i tylko mysli o ruchoaniu.

Gość gość
Dziwne nie jest skoro z filmow, reklam , teledyskow i internetu bombarduje sie je nagością, seksualnymi zachowaniami itd. Wszystko co pokazuja w internecie i tv ma pod tekst seksualny. A ze dostep maja ogromny siedza i ogladaja p****le i na tym ksztaltuje sie ich osobowosc.

Gość gość
Mowicie jakby wasze stare mialy super warunki do wychowywania was, nienormalne to jest macierzynstwo w wieku 40 lat

Gość gość
Kto to jest " wasza stara " ? Tak, nienormalne sa 16-20 latki w ciazy :) tak , najzupelniej normalne sa 40 latki w ciazy. te drugie zazwyczaj nie zyja na koszt rodzicow..