Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwestplan

Polecane posty

Gość gość

Możecie podzielić się opiniami na temat tego dewelopera? Czy inwestycje, które buduje godne są uwagi? kto miał z nim do czynienia? Podoba mi się na czapelskiej, ale chciałabym poznać opinie innych

Gość gość
Ja tylko wiem, ze na inwestycja na Dubieńskiej 13 jest fajna, leży poza centrum miasta, ale za to w sąsiedztwie zieleni i z bardzo dobrym połączeniem komunikacyjnym , blisko znajduje się stacja SKM , przystanek tramwajowy i autobusowy. Moja siostra kupiła tam mieszkanie i bardzo sobie chwali

Gość zorro12356
Ostrzegam wszystkich przed współpracą z tą firmą. W internecie aż się roi od komentarzy opisujących oszustwa i krętactwa pana R. K. kierującego tą spółką. Liczne sprawy sądowe, fatalne brakoróbstwo, przywłaszczanie sobie powierzonych środków, unikanie kontaktów telefonicznych i mailowych, nie wywiązywanie się z umowy itp, itd. Zainteresowanych odsyłam do wyszukiwarki. Wystarczy wpisać Inwestplan Forum lub Inwestplan opinie.

Gość gość
Ceny mieszkania są bardzo przystępne,, a znajdują się w bardzo dobrych lokalizacjach. Deweloper istnieje na rynku od lat i nie znam osoby, która nie byłaby zadowolona z mieszkania, które od nich kupiła, a znam ich sporo, bo sam kupiłem mieszkanie na Grochowie. U innego dewelopera musiałbym zapłacić zdecydowanie więcej.

Gość wiem465523
wystarczy wpisać "Inwestplan forum gazeta" . Tam można "poznać" dziesiątki oszukanych i oszwabionych ludzi. Co do rzekomego mieszkania na Grochowie, proszę podać adres inwestycji i kiedy została ukończona.

Gość gość
Dziwne rzeczy ludzie piszą ;) Google Maps istnieje :) Ja mam bardzo pozytywne wrażenie po kontaktach z tą firmą ;)

Gość olani
ja również odradzam kontakty jakiekolwiek z tą firmą. od ponad dwóch lat odzyskuję pieniądze za niepodpisaną umowę deweloperską z winy dewelopera- oprócz koszmarnych wad, potworne opóźnienie, oszukiwanie, przeciąganie. właśnie wygrałam sprawę sądową, sąd potwierdził, że w sporze miałam rację. na razie wyrok jest nieprawomocny, ale jest. bankowy komornik miał niedługo już prowadzić egzekucję, na szczęście dla nas deweloper poszedł po rozum do głowy, i zaczyna oddawać bankowi po 2 latach pieniądze, które przywłaszczył. jeśli ktoś chce sprawdzić uczciwość dewelopera księga wieczysta inwestycji na dubienskiej 13 pełna jest wpisów wierzycieli, jest ich kilku, w tym ja, mój bank, osoby z inwestycji na Luczku itd.

Gość gość
Dziwię sie, że takie opinie można przeczytać... Sama kupiłam niedawno mieszkanie właśnie u tego dewelopera i nie miałam z tym najmniejszych problemów. Inwestycja na ukończeniu, dodatkowo wykupiliśmy jeszcze z mężem opcję mieszkanie pod klucz, bardzo sprawnie przebiegł caly proces i teraz tylko czekamy na przeprowadzkę.

Gość gość
Jetem zaskoczona niektórymi opiniami, kupiliśmy mieszkanie na Czapelskiej i jesteśmy zadowoleni,nie wiem o co chodzi o Łuczku, ale moja córka tez jest zadowolona a zakupu.

Gość gość
współpracowałam z firmą Inwest plan i niczego złego na ich temat nie mogę powiedzieć.

Gość gość
A czy ten deweloper pomagał wam w załatwianiu kredytu na mieszkanie? Podobno darmowych doradców ma.

Gość gość
Opuznienie z winy generalnegowy konawcy. W biuże okłamują. Harmonogram zmieniają. Termin oddania miał być 30.06., puźniej 30.10, zaraz 30.11, a na budowie 2-3 pracowniki. Tragedia. Kiedy będzę miała przeprowadzkie nie mam pojęcia. Ledwe co załatwiłam kredyt bo Pan kierownik uciekał od klientów. Na stronie firmy w dzienniku budowy pokazują ewentualnu kladku shodowu, chiba zrobioną ewentualnymi pracownikami.

Gość gość
Kierownik budowy nie załatwia kredytu proszę pani :) W ogóle nie rozumiem co tu jest napisane. Nam pomogli załatwić kredyt bez problemu, zaoszczędziliśmy dużo czasu i nerwów.

Gość olani
ciekawi mnie, ile z komentarzy pozytywnych jest kupionych, a ile prawdziwych-jeśli są prawdziwe, to polecam przy odbiorach inspektora budowlanego, bo inaczej można się nieźle wkopać. na forum gazety pl jest bardzo dokładnie opisane co i jak..

Gość gość
Ludzie, co z terminami? Ktoś coś wie? Do końca miesiąca oni nie skończą. To jest niemożliwe. Światlo wieczorem nie palisie, a to znaczy że tynkarzy nie pracują. Niema tynków, niema podłogi, nie skończona klatka schodowa, to niema i windy. Dzwoniłam znajomemu budowlańcy. Powiedział ze planować przeprowadzeke mogę najwcześniej w lutym-marcu. Może ktoś coś wie, co tam się dzieje? Wersja oficjalna - wysoka jakość tynków silikonowych. Ale to kłamstwo.

Gość gość
A o jaką inwestycję ci chodzi? No i dlaczego nie zasięgniesz informacji u samego źródła. Jeśli chodzi o gazeta.pl t tam sami frustraci, albo konkurencja działa :)

Gość gość
Chodzi o Czapelska 25. Dostałam informacje na maila od dewelopera o terminach do 30.11.2017, ale przed domem na chwile obecną kupa piasku i sytuacja, jak opisywałam wcześniej. Może ktoś coś wie? Odbiur inwestycji bankiem muszę być do 30.10 (powiedziano w biurze). Ale co tam odbierać? Dom nie jest skończony.

Gość gość
Nie panikuj :) U mnie tez było kupa piachu przed blokiem a potem wszystko w trakcie ładnie wykończono i skończono. Najważniejsze żeby w środku było ok :) Z tego co wiem to dobry deweloper i raczej nie masz się o co obawiać.

Gość gość
jeśli chodzi o Czapelską 25 to niemal wszystkie mieszkania zostały sprzedane, może kilka zostało i jakoś nikt nie narzeka, sami czekamy na odbiór ale bez takich obaw. Spokojnie, potem będziesz się cieszyć, ze mieszkasz w takim apartamentowcu :)

Gość gość
Widzę że pracowniki tej firmy pilnują wszyscy strony internetowe. Na każdy komentarz ludzie mają szybką odpowiedz. Widać, że odpowiada jedna osoba.

Gość gość
Przecież każdy może wypowiedzieć się w temacie, jedni lubią pomarańcze drudzy jak im nogi śmierdzą, Jeszcze się taki nie urodził aby każdemu dogodził, ech...

Gość gość
Dupa na tej budowie. Czapeczka 25 ma opóżnienie na pół roku. A jak wejdzie zima to jeszcze pół roku. Ludzie, kto jeszcze kupił u nich mieszkanie, musimy trzymać się razem, bo parapetówki nie będzie.

Gość gość
Ma być gotowo do końca miesiąca. Zobaczymy. Ale widzę że z naszego domu nie tak dużo ludzi siedzą na tej stronie. Może większość zadowolona? Większość niezadowolonych z innych ich inwestycij. Ale jak są takie problemy, to musimy trzymać się razem. Ja osobiście liczę na odbiór, bo wynajmuję za 6 km od szkoły i mam od tego dużo kłopotu

Gość gość
Ma być gotowo do końca miesiąca. Zobaczymy. Ale widzę że z naszego domu nie tak dużo ludzi siedzą na tej stronie. Może większość zadowolona? Większość niezadowolonych z innych ich inwestycij. Ale jak są takie problemy, to musimy trzymać się razem. Ja osobiście liczę na odbiór, bo wynajmuję za 6 km od szkoły i mam od tego dużo kłopotu

Gość gość
Kupiłem od nich mieszkanie na Włochach przy ulicy Łuczek, wszystko przebiegło bez problemów.

Pod klucz kupowałeś czy bez wykończenia wnętrza? Podobno oferują drewniane podłogi, świetne tynki dekoracyjne i inne rozwiązania...

Gość gość
Myśmy kupili mieszkanie w kamiennicy na Włochach, też od tego dewelopera i nie mieliśmy z niczym problemów....

Gość olani
gość 2017.11.15 Kupiłem od nich mieszkanie na Włochach przy ulicy Łuczek, wszystko przebiegło bez problemów. hahah, bardzo ciekawe. większość ludzi z tej budowy do tej pory nie odzyskała należnych za OPOŹNIENIA kar umownych. przedstaw się, płatny komentatorze ;p te osoby nie powiedzą, że nie było problemów..

Gość olani
gość 2017.11.15 Myśmy kupili mieszkanie w kamiennicy na Włochach, też od tego dewelopera i nie mieliśmy z niczym problemów.... kolejny płatny komentator.ludzie z Łuczka do tej pory próbują, już za pomocą licytacji komorniczej majątku dewelopera, odzyskać należne im kary umowne. w razie czego, udostępnię nr księgi wieczystej, dla uwiarygodnienia mojej wypowiedzi!

Gość olani
gość 2017.10.10 A o jaką inwestycję ci chodzi? No i dlaczego nie zasięgniesz informacji u samego źródła. Jeśli chodzi o gazeta.pl t tam sami frustraci, albo konkurencja działa usmiech.gif Frustraci? to si akurat zgadza. ja ktoś musi walczyć o należne mu pieniądze, z lękiem, że nigdy ich nie odzyska, to nie ma się co dziwić, że jest sfrustrowany. takich osób jest bardzo duzo, w tym dwie dziewczyny, które zapłaciły za mieszkania- suszarnie, które niebawem będą licytowane przez komornika, ponieważ jest 7 wierzycieli spółki Inwestplan Dubieńska 13, zatem dziewczyny zostają z niczym. to mówisz, że nie ma powodów do frustracji? mój bank miał zostać spłacony przez dewelopera, bo deweloper wziął sobie pieniądze i ich nie oddał od ponad dwóch lat, do 10 listopada na mocy podpisanej ugody. pieniędzy ni widu ni słychu. tu też nie ma powodów do frustracji?