Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwestplan

Polecane posty

Gość gość
Z informacji w dniu dzisiejszym wynika, że najblizszy możliwy termin odbioru mieszkań to październik/listopad 2018 r., a miał być sierpień 2017 r. Złość i załamanie sięga zenitu.

Gość gość
Miał być czerwiec 2017.

Gość gość
Z racji tego, że Spółka i Jej przedstawiciele przekazują każdemu inne informacje wskazuję, że na fb jest grupa przyszłych mieszkańców czapelska/dubieńska - mieszkańcy. Jeżeli jesteś przyszłym mieszkańcem to odezwij się. Razem jest łatwiej działać.

Gość gość
Niestety administrator nie dodaje do grupy. Przynajmniej nas.

Gość gość
Proszę jeszcze raz spróbować. Napisałam już do administratora.

Gość gość
Witam, czy ktoś kupil/planuje kupić mieszkanie w inwestycji tego dewelopera na Norwida 1 ?

Gość Oszukana rodzina
Najpierw niech oddadzą na Czapelskiej. Dzisiaj informują ze zrobiono balkony, którzy byli gotowe pół roku temu. Nich na dzieciach pokażą czy są barierki na oknach.

Gość gość
Ze słów ochroniarza: 4 dni niema prądu, ekipy robią wykończenia bez sprzętu. Mówią ze niema kasy na opłaty.

Gość gość
Ludzie. Nikt nie odbiera telefony: ani biuro ani pani S. Pani K ma wyłączony telefon. Ktoś coś wie. Będzie zgłoszenie budynku do odbioru? Co z tymi platformami? Niema mi w kraju, nie mogę podać aktu notarialnego zeby dołączyli mi do grupy.

Gość gość
Powiedziano mi ze na platformy ciagle czekaja. Pani S. byla na urlopie. Telefony raczej odbieraja, pani S. oddzwania.

Gość gość
Inwestycja "willa szembeka" ogrodzona dziura w ziemi i na tym koniec. Od ponad miesiąca nic się tam nie dzieje.

Gość gość
Nikt nikomu nie dzwoni. To jest kłamstwo. Nikt nie odbiera telefonów. Pracowników na budowie niema. Wiem co mówię. Chodzę tam codziennie. Roboty min na 2-3 miesiąca, oczywiście jak będą ludzie. A później miesiąc odbiór, oczywiście za umowy ze wszyscy dokumenty są. Uzupełnienie tez trochę trwa. Widzę to słabo. Raczej na gwiazdkę.

Gość gość
Witajcie, ponieważ część z Was nie jest na grupie fb, a pewnie nie zostaniecie przez spółkę poinformowani, dlatego to my pragniemy poinformować, że w dniu 02.10.2018 r. o godz. 17:00 w siedzibie spółki przy ul. Rejtana odbędzie się spotkanie w sprawie inwestycji przy Czapelskiej 25. Pozdrawiamy

Gość gość
nie odbyło się z powodu choroby kierownika budowy

Gość marcinkowskiczczcz
Uwazajcie, to zlodzieje są. Od stycznia probuje odzyskac kwote rezerwacyjna. Pani przez telefon powtarza ze nic nie moze zrobic i mowi szefowi, a szef ma wszystko najwyrazniej w dup... Nie wiem ile bede sie jeszcze z tym bujac. Jak ta firma tak dziala, to az strach pomyslec w jakim stanie te budynki są

Gość gość
spotkanie odbyło się 04.10.2018 r.

Gość olani
Jutro o 10.30 w sądzie rejonowym na Marszałkowskiej 82 odbędzie rozprawa w sprawie karnej pana RK. Pokrzywdzonym polecam się pojawić. Oskarżycielem posiłkowym jestem ja :D

Gość gość
Mieszkania na Czaelskiej może oddadzą w czerwcu 2019.Pan prezes to kanalia i nasze pieniądze wwydaje na własne rozrywki.Biega z rakietą do tenisa i stroi głupie miny.Ja się pytam gdzie jest prawo?Dlaczego sąd nie dobierze się do d... temu oszustowi

Gość update

Dzień Dobry,

czy mają Państwo jakiś update w związku a Czapelską?

Gość cesja czapelska 25

W "sieci" pojawiły się propozycje cesji umów deweloperskich mieszkań przy czapelskiej 25

UWAGA bo nie wszystkie mieszkania sprzedały się i potencjalni przyszli właściciele będą musieli pokrywać czynsz niesprzedanych w tej inwestycji  lokali

Gość miro

czapelska 25 prawdopodobnie nie zostanie oddana w 2019

Gość Gość

Skąd taka informacja?

Gość miro

ze źródeł nieoficjalnych  ale wiarygodnych, developer nie sprzedał znacznej części mieszkań ( podobnie jak np na Dubieńskiej 13) i Ci którzy dysponują już zakupionymi lokalami będą się składać na czynsz / opłaty za grunt od niesprzedanych lokali

Gość Gość

Ale skad informacja ze nie odda budynku w 2019?

Gość miro

napisałem powyżej

Gość rudy

Ostrzegam przed firmą InwestPlan Czapelska 25 sp. z o.o. w Warszawie ul. Rejtana 17/23 02-516 Warszawa (NIP 7010494504) .  Toczę batalię o zwrot pieniędzy .Byłem zgłoszonym podwykonawcą w najbliższym czasie komornik wpisze się na hipotekę może tym ich zmuszę do zwrotu uczciwie zarobionych pieniędzy 

Gość Oszusty

Ludzie inwestplan ie zwija nie płaci ochronie pracownikom zalega za 3 miesiące nie płacone jest też komórkę a wynajęcie mieszkania a biuro na Rejtana oszust jeżeli chcecie odzyskać  pieniądze i mieszkania to albo szybko na policję albo pozew zbiorowy bo nie długo ogłasza upadłość 

Gość Inwestplan Czapelska

Tutaj baku01: w grudniu 2017 i później w kwietniu 2018 zgłaszałam swoje wątpliwości dot. Inwestplan Czapelska 25. Sama byłam w 11.2017 zainteresowana ta inwestycja (już wtedy deweloper mówił ze zgodnie z umowa - i tak było zapisane w umówie - musze zapłacić 100% ceny mieszkania bo budowa jest zakończona; to był jeden z punktow na które wtedy zwracałam uwagę, ze nie ma zapisu o przeniesieniu prawa własności) ale miałam wątpliwości natury prawnej. Finalnie nie zdecydowałam się na zakup mieszkania w tej inwestycji. Z ciekawości zaś śledziłam postępy w tej inwestycji. Widzę po wpisach, ze podjęłam słuszna decyzje. Z drugiej strony tak po ludzku przykro mi ze tylu z Państwa ma teraz kłopoty. Życzę siły i wytrwałości!

Gość Upadek

Pozostał nam tylko pozew zbiorowy, niedoszłych mieszkańców oraz podwykonawców, którzy jak wynika z wpisów nie dostali zapłaty za prace i materiały. Polecam kontakt z Kancelaria, która rozpoznała temat:   kontakt@kancelaria-rozdzynski.pl

Im będzie nas więcej, tym dla nas lepsze rokowania