Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvv999

Dziewica szuka męża

Polecane posty

Gość vvv999

Tylko gdzie go ma znaleźć... Bogatego, przystojnego, myślącego no i męskiego(!!!) Który doceni czystość i chce mieć konserwatywny dom. Nie gów***rza. W Ameryce pewnie nie byłoby trudno... A tutaj? Gdzie takiego szukać? Ma ktoś pomysł?

Gość gość
w czarnej d***e

Gość gość
w kościele.

Gość gość
nie lubisz metroseksualnych meżczyzn?

Gość vvv999
Metro nie lubię :/ a bogaty... no skoro chce mieć dzieci niech utrzyma. w końcu są i takie co cnotę sprzedają...

Gość gość
każdy facet musi być w tych czasach bogaty. i umięśniony. i przystojny. i mieć dużo i grubo w majtkach. i mieć co najmniej doktorat. i co najwyżej 28 lat. i własny dom na przedmieściach. i super samochód. Królewicz z bajki wersja modern deluxe

Gość gość
Raczej bajek Disneya

Gość vvv999
Właśnie nie oglądam filmów. Cenię siebie. I tak jak panowie chcą mieć ładną i mądrą i żeby domem się zajmowała, tak samo ja mam swoje wymagania... Co w tym dziwnego.

Gość gość
vvv999 - Wykrywacz pustoty świeci się na czerwono co znaczy że mamy do czynienia z blacharą. :D x Uważajcie panowie bo nie wiadomo co to g****o ma w głowie. :P Beka xD

Gość gość
Ja miałam szczęście na męża prawiczka będąc dziewicą i zawsze intymność to ja i mąż. Jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Dlatego nigdy mnie nie będzie molestował czy g****ił żaden lekarz bo zawsze jest przy mnie kochany mąż ! !!

Gość vvv999
jak na razie panowie się tutaj nie wypowiadają a małolaty nie potrafiące czytać... panowie głupi nie są, wiedzą na co mają uważać a na co nie.

Gość vvv999
nie. bede chowac jego dzieci. zresztą są faceci, którzy tego oczekują. a pytanie było czy ktoś ma pomysł gdzie szukać... a może sam zna. sam watek jest też formą ogłoszenia jakby nie było.

Gość gość
Przecież ona nie będzie leżeć i pachnieć, tylko będzie się zajmować domem! I tą całą gromadką dzieci, bo przecież jak do konserwatywny to żadne zabezpieczenia nie wchodzą w grę!

Gość gość
vvv999 - Sory ale jak wiedzę w pierwszym zdaniu "Bogaty" to już kontrolka pustoty świeci się na czerwono. :D x Wręczę ci złotą łopatę i życzę powodzenia w szukaniu frajera który będzie na ciebie dupał dzień i noc a ty będziesz leżeć i pachnieć. Tak jak to ujął kolega wyżej :D

Gość vvv999
Chyba nie masz dzieci i domu tylko kawalerkę skoro tak mówisz.

Gość gość
To nie są jego dzieci lecz nasze!

Gość vvv999
a poza tym skoro pan miałby ciężko pracować to tym bardziej na cnotę zasługuje. i dlatego to podkreslam. sprzataczki, nianki i kucharki tez kosztuja.

Gość gość
vvv999 - Czytałem Twój post z wielkim zainteresowaniem. Myślę, że jest wiele dziewczyn, które obecnie są zajęte szukaniem odpowiedzi na te same pytania. Proszę, pozwól mi przeanalizować Twoją sytuację jako profesjonalnemu inwestorowi. Mój roczny dochód wynosi więcej niż 500.000 €, co jest zgodne z twoimi wymaganiami, więc mam nadzieję, że nikt tu nie pomyśli, że bez sensu marnuję mój czas. Z punktu widzenia biznesowego, wzięcie Cię za żonę byłoby fatalną decyzją. Dlaczego? Odpowiedź jest bardzo prosta, wytłumaczę Ci ją chętnie. Odłóżmy na bok detale. To, co chcesz zrobić, to transakcja wymiany "piękna'" za "pieniądze". Osoba "A" zapewnia piękno, a osoba "B" płaci za nie. Jednak skrywa się tu zasadniczy błąd, bo Twoje piękno przeminie, ale moje pieniądze nie znikną bez powodu. Faktem jest, że mój dochód może wzrosnąć z roku na rok, ale Ty z roku na rok nie będziesz się stawała piękniejsza. Zatem, z mojej perspektywy jest to nieopłacalna fuzja. Wręcz stratna. A jeżeli uroda, to wszystko co masz do zaoferowania, to za 10 lat Twoja oferta będzie jeszcze uboższa. Zgodnie z zasadami, które stosuje się na Wall Street obiekt sprzedaży nazywamy "przedmiotem handlu''. Jeżeli wartość takiego przedmiotu spada - jest sprzedawany, bo nie opłaca się go dalej utrzymywać. Tak, jak to w małżeństwie bywa z pożądaniem. To może brzmieć nieco brutalnie, ale zdaje się, że chciałaś dobijać targu. A ktoś, kto ma dochód wyższy niż 500 tys. dolarów rocznie nie jest idiotą. Może wyjdzie z Tobą na randkę, ale na pewno się nie ożeni. Na Twoim miejscu przestałbym szukać porad, co zrobić aby bogato wyjść za mąż. Swoją drogą, proponuję abyś spróbowała sama zarabiać 500.000 dolarów rocznie. Wtedy będziesz miała więcej okoliczności przy których da radę wyłapać bogatego głupka. Tu masz odpowiedz ;)

Gość gość
Twoja cnota jest g****o warta

Gość vvv999
bezsensowna odpowiedz osoby, ktora rodzine traktuje jako transakcje. tyle. Ty jestes czlowiekiem w ogole czy robotem ktorego nikt nie kocha???

Gość vvv999
...no niektorzy za ta cnote sa gotowi zaplacic te pol miliona... jednorazowo.

Gość gość
To oddaj się że to pół miliona jakiemuś Arabowie. Bo tylko oni są w stanie być tak głupi żeby za nią zapłacić

Gość vvv999
ale to wciaz nie na temat. a ja chce polaka, a juz na pewno bialego.

Gość gość
vvv999 - Widać że nie zrozumiałaś przekazu i dalsza rozmowa z tobą sprowadzi mnie na niższy poziom. Dlatego też żegnam cię i życzę powodzenia w szukaniu naiwnego frajera który zainteresuje się taką tymczasową inwestycją mając do wyboru miliony kobiet. ;)

Gość vvv999
dzieki. pozdrawiam. zmien watek dziecko.

Gość gośćhaha
Do autorki tematu. Czy to że jesteś dziewicą to jedyne co sobą reprezentujesz? Troszkę to za mało zważywszy na to czego wymagasz. Jak dla mnie to szukasz frajera, a do roboty jak się dorobisz i będziesz miała dużo na koncie to wtedy możesz sobie wymagać.

Gość gość
Ale dla autorki bycie dziewicą jest najważniejsze na świecie!!! Po co szkoła, po co praca, kiedy ma się między nogami fragment błony. To jest najważniejsze, a nie jakiś tam charakter. Charakter nie jest ważny, on nie reprezentuje żadnych wartości. Nie to co dziewictwo, chlubą całej rodziny!