Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Gardzę tym molem

Polecane posty

Gość gość
Co hajs przestał dawać ? :D

Gość gość
zawsze masz exa, on ci to wynagrodzi :D

Gość gość
znajdz sobie innego ojca

Gość gość
ooo k...wa :o może wyprowadź sie do exa

już miał odejść 20 lat temu od nas a nadal siedzi i zatruwa życie całemu otoczeniu

Gość gość
Studzie wiesz, że będziesz miała takiego męża? Bo kobieta wybiera na męża faceta o cechach ojca. :)

Gość gość
Freud studzia twierdził co innego. ;)

Gość gość
monn co ty pie....... kogo obchodza teorie psychicznego typa jak frojd srojd Studzia nie przejmuj sie starym

Nigdy nie chciałam wychodzić za mąż, w grę wchodzą jedynie związki, w których można odejść w 3 minuty to znaczy spakować walizkę i s*******ic bezproblemowo. Po co komu sluby i wesela ?żeby problemy później mieć ?

Gość gość
Studzie to bym młócił bez opamiętania normalnie !!! z każdej strony bym ją kochał mocno mmm

Gość gość
wyprowadz sie do jakiegos bogacza

Gość GGGB
Wspolczuje Ci. :) Niestety ktos ma racje, ze wybieramy sobie facetow podobnych do naszego ojca-zobacz na swojego eksa, ktorego kochasz(kochalas?). Mam podobnie. Moj ojciec mysle, ze byl dobrym, ale surowy, czulam bardzo duzy respekt, szacunek-nie wiem jak to okreslic, niestety widzialam jaki byl dla mojej mamy, ich klotnie za zamknietymi drzwiami, bo tak to rodzina idealna itd, ulzylo mi kiedy sie rozstali i zauwazylam, ze tez lgne do toksycznych mężczyzn, angazuje sie w relacje ktore sa dla mnie destrukcyjne.

Gość GGGB
*dobry

GGGB ojciec surowy, ale w sposob mądry to nie jest zła sytuacja. Lepiej gdy rodzic ma twarde zasady (oczywiście w granicach) niż jak nie ma ich w ogole. Jeśli jest cholerykiem, ale w swoich wypowiedziach zachowuje mądrość życiową i przekazuje ja to jest dobrze. Źle jest jak nie umie przekazać żadnej wiedzy potrzebnej w życiu, wyżywa sie, ciągle ma nerwy nieuzasadnione itp. U mnie rodzice zarli się odkąd pamiętam i to przy mnie, czsami dzień w dzień. Nigdy nie wybacze im tego wszystkiego... Nigdy

Gość GGGB
Musze przyznac ze byl madry, zarady itd, interesowal sie mna i duzo pomagal, byl dla mnie wzorem, czulam respekt- bylam tak wychowana, ze nie wyobrazalam sobie jak moje kolezanki nawet podniesc glosu, jednak widzialam co widzialam, non stop tak jak u ciebie sie zarli, ale moja matka tez swieta nie byla, bardzo prowokowala i zaogniala kazda sprzeczke, zamiast zalagodzic-niestety zauwazylam ze czasem robie podobnie.:P

Gość GGGB
Studzia dziś Wspolczuje, ale to twoi rodzice, jacy by nie byli i gdyby twoj tata umarl to na pewno pozalowalabys tych slow. :)

Gość gość
a zapach jego grzybka pamiętasz do dziś molestowana szmato :) prawda ?

Gość Henryk Studziński
Czekaj kurna przyjdziesz ty jeszcze do mnie po kiełbe i cebule ty niewdzięczna łachudro