Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studzia a ty w weekend miałaś umrzeć podobno

Polecane posty

Gość gość

Tak pisałaś, chyba w Piątek. To jak to będzie ?

Gość gość
Ale wciąż żyjesz :)

Gość gość
bez Studzi to dziwnie by było

znowu dzisiaj rano pytałam Boga dlaczego pozwala na życie w piekle, znowu miałam myśli samobójcze...to już codzienność. Taki wentyl bezpieczeństwa dla mnie :o jak pomyślę o tym, ze ot tak mogę skończyć życie na tym padole to jakoś lżej mi na duszy. Pocieszam się tym, że mogę popełnić samobójstwo w każdej chwili. to są zle myśli, które de facto mnie ratują i raduja . Nie myślę już w ten sposób, ze przyszłość może być inna, lepsza...ze będę kiedyś bogata, nie cieszy mnie to. Cieszy mnie myśl o samobójstwie, ze jest to dla mnie osiągalne :)

Gość gość
Obecnie bardzo wiele młodych kobiet popełnia samobójstwo. Ostatnio głośno było o 20-latce z Miastka, która powiesiła się w lesie na linie kupionej chwilę wcześniej w sklepie sportowym.

Niestety, za każdym razem, gdy ja myślę o samobójstwie, dzwoni mój szef i zleca mi kolejną robotę. Jak tak dalej pójdzie, nigdy ze sobą nie skończę. :-o

Gość gość
Studzia ty faceta szukasz czy jak ? gdzie mieszkasz

czasem mam wrażenie, ze ja już umarlam i to co teraz się dzieje to jest zawieszony sen, z którego nie da się wyrwać żadnym sposobem. A jest to piekielny sen, bo mnie w życiu już nic nie raduje, ciągle mam pod górkę, bez przerwy. Moje życie określam mianem piekła. A zaczęło się to w listpadzie 2015 roku i trwa nieprzerwanie do dziś.

Nie wiem, jak wygląda piekło, ale zwykle wyobrażam je sobie, jako miejsce, w którym nie uświadczysz widoku kobiety w skąpym bikini. ;) Dla każdego piekło jest czym innym. Myślę jednak, że jeśli nie mieszkasz w takim np Allepo w Syrii, to nie powinnaś porównywać życia do piekła. :)

Tak dotknął mnie i nigdy o tym słowem nie napisałam na kafeterii i nie zamierzam :) moge tylko wspomniec, ze się to wydarzyło w 2016 roku i trwa to do dziś i jest to głównym powodem mojego obecnego przegrywania. Gdyby nie TO, nie byłoby mnie w tym miejscu, moje życie wyglądałoby teraz inaczej i zapewne lepiej.

Gość gość
paffendorfa ci zasadził ? jepany !!!