Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się opuszczona i wyalienowana przez grupę przyjaciół co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Problemem jest to że moje przyjaciółki prawdopodobnie już mnie nie lubią i ich nie obchodze, na każdy moją próbe interakcji bądź jakiejś rozmowy o moich uczuciach reagują bagatelizacją. Oprócz nich w moim życiu nie ma nikogo.Wiem że może to zabrzmieć błacho ale nie mam żadnych zalet I nikt oprócz nich nawet mnie nie lubi. Ostatnio zaczełam zauważać u siebie bardzo gwałtowne zmiany nastrojów. Nie wiem co mam zrobić ale czuje sie źle w moim życiu, chciałabym to skończyć ale nie mam odwagi. Czy jest cokolwiek co mogę zrobić?

Gość gość
Przestań sie koorwic

Gość gość
Wydaje mi się, że masz zbyt niską samoocenę. Oprócz tego musi być jakiś czynnik, który sprawia, że te koleżanki rozmawiają o swoich sprawach czy problemach, a o Twoich nie. Może są na etapie związków, a Ty nie. Może myślą o pierdołach, a Ty nie i przez to się z nimi nie dogadujesz. Niemożliwe jest też, żeby te przyjaciółki byly jedynymi osbami w Twoim życiu. Nawiąż nowe relacje albo pogódź sie z samotnością. (Nie samotnością do końca życia, tylko na co dzień, choć nie wierzę, żeby nie było w Twojej codzienności rodziny, znajomych ).

Gość gość
Proste , jestes dziffka i koleżanki to wyczuwają