Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolerancyjny partner

Pytanie do kobiet, co o tym sadzic ?

Polecane posty

Gość gość
Pierścionek Z BIAŁEGO ZŁOTA LUB PLATYNY:)

Gość gość
Zostaw ją. Nie pakuj się w to.

Gość gość
Tylko frajerzy sie zenia.

Gość gość
Kup z białego złota, z szafirem, małym szmaragdem, aby gustowny. Autorze, myślę, że się kochacie, tylko panicznie boicie się, że jak to sobie powiecie, to się coś "zepsuje". Porozmawiajcie na temat ewentualnych dzieci, by potem nie było problemów, by dziecko wychowywało się w pełnej rodzinie. Moze oboje nie jestescie jeszcze gotowi na potomka, ale...wszystko w swoim czasie:) Będziecie wspaniałymi rodzicami. Życzę odwagi dla obojga. Wasza miłość jest oparta na dobrym fundamencie przyjaźni i zrozumienia. Nie jesteście gowniarzami, życie Was już doswiadczylo, może stąd ta rezerwa w okazywaniu sobie wprost uczuć, mówieniu o miłości, by.."nie zapeszyc". Będzie dobrze, pobierzcie się, zrób z niej uczciwą kobietę, i żyjcie w harmonii. Ciepło pozdrawiam.

Gość gość
Napisalam post i nie wszedl. Dziwne...Kup z bialego zlota. Oboje się kochacie, a Wasza miłość jest na fundamencie przyjaźni i zrozumienia. Macie za sobą bolesne doświadczenia życiowe, dlatego nie mówicie o miłości ze strachu, że się coś "popsuje". Oglądajcie na temat ewentualnych dzieci, bo z czasem możecie oboje zapragnąć potomka. Chodzi o to, by dziecko wzrastalo w pełnej rodzinie. Na pewno będziecie wspaniałymi rodzicami. Ozen się z nią, zrób z niej uczciwą kobietę, i żyjcie w miłości i harmoni, bez strachu. Pozdrawiam.

Gość gość
Zrob jej dziecko to bedzie inaczej spiewac.

Gość gość
up

Gość gość
Moim zdaniem jeśli powiedziała w szczerej rozmowie, że nie chce ślubu i dzieci, to nie chce. Żadna rozsądna kobieta w takiej sytuacji nie kłamie, przecież wiadomo, że faceci myślą prosto, jakbyśmy tak odpowiadały, że nam nie zależy, to nikt nikomu by się nie oświadczał. Jak ktoś z rodziny będzie pytał, to mów, że to wasza wspólna decyzja.

Gość gość
"Odbylismy w weekend kilka szczerych (moim zdaniem) rozmow, dlaczego mialaby mnie oklamywac ?" x Człowieku, dziwne, że jesteś wciąz tak naiwny nawet teraz, gdy sam opisałeś jak się wyleczyłeś z miłości. Jakbyś był jakimś milionerem to by chciała tego ślubu. :) A Ty myślisz, że jesteś Panem sytuacji i jest dobrze jak jest. Jeśli kobieta nie chce ślubu to znaczy, że jej partner nie odpowiada i czeka na jakiegoś lepszego. Sam Twój nick jest dość żenujący, "tolerancyjny" parnetr, co to w ogóle ma być? Masz być stanowczy, a nie ciepłe kluchy, weź się w garść ok? Nie słuchaj tych głupot o pierścionku. Takim postępowaniem nic nie zdziałasz!!!

Gość gość
Na pytanie, co zrobi, jak spotka kogos, kto wzbudzi w niej motylki, czy bedzie na tyle szczera, ze mi to powie, odpowiedziala: Ty chyba chory jestes, ja nikogo nie szukam mam ciebie. Ale przeciez moze sie zdarzyc, ze sie w kims zauroczysz, zakochasz, takie rzeczy przeciez sie zdarzaja. Wolalabym sie powiesic, nie, co ty p********z, serce by mi peklo, nie, nie zostawie cie nigdy, nie, nie moglabym, wolalabym umrzec niz dac sie poniesc jakiemus uniesieniu.

Gość gość
co za naiwny frajer