Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TALA7

Genotyp kir AA

Polecane posty

Witam, szukam kobiet które tak jak ja maja genotyp kir AA i zmagają się z niepłodnością bądź szczęśliwie zostały matkami. Każda informacja będzie na wagę złota. Wpisujcie się...

Witam, ja mam takowy genotyp i zmagam się z problemem niepłodności.... nawet nie wiem co to oznacza, bo dopiero będę jechała z wynikiem do ginegologa

Gość gość
Ja: mam genotyp AA. Jestem już matką i od pięciu lat bezskutecznie próbuję zajść w drugą ciążę - więc chyba spełniam wszytskie Twoje warunki :)

Gość Moni7777777
Również posiadam genotyp AA. Czy może ktoś udzielić więcej informacji o tym genotypie?

Gość gość
Też mam genotyp AA i jestem dziś załamana jak odebrałam wynik.

Gość Moni7777777
Czemu? Ktoś sprecyzować wynik? Co powiedział?

Gość Natalia

Dr Paśnik - imunolog  łódz -  wg mnie najlepszy spec w polsce od tych spraw.

Gość MIKa

Hej Dziewczyny :)

Też mam genotyp KIR AA! oprócz tego nie mam wielu kirów implantacyjnych. Accofilu wziąć nie mogę- przecwwskazania. Czy ktoejś z Was udało się zajśc w ciąże bez Accofilu?

Dnia 30.01.2018 o 20:40, Gość gość napisał:

Ja: mam genotyp AA. Jestem już matką i od pięciu lat bezskutecznie próbuję zajść w drugą ciążę - więc chyba spełniam wszytskie Twoje warunki

Dnia 7.06.2019 o 07:40, Gość MIKa napisał:

Hej Dziewczyny 🙂

Też mam genotyp KIR AA! oprócz tego nie mam wielu kirów implantacyjnych. Accofilu wziąć nie mogę- przecwwskazania. Czy ktoejś z Was udało się zajśc w ciąże bez Accofilu?

Witam, ja tez mam zdiagnozowany kir aa .dlaczego masz przeciwskazania jezeli można wiedzieć ? Bo ja tez stoję przed decyzja czy próbować z accofilem ?ale ,ze mogą być jakieś przeciwskazania to pierwszy raz słyszę .