Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wrocic do kraju

Polecane posty

Gość gość

Hej. Opowiem w skrócie moja historie. Mam 22 dwa lata i w lipcu wyjechałam do uk. Moja mama mieszka tutaj od 3 lat Wiec przyjechałam do niej i z nią teraz żyje. Na początku było wielkie Wow ze w tak krótkim czasie można takie pieniądze zarobić. Po wakacjach musiałam wrocic na dwa miesiące do polski pozałatwiać wszystkie sprawy, zabrać psa do Anglii by moc tu na stałe wrocic. I teraz jest marzec a ja coraz bardziej uświadamiam sobie ze tu nie jest moje miejsce. Przyjechałam tutaj bardziej w celu by pomoc mamie finansowo bo wychowywała mnie i mija siostrę sama co wiąże się z ciężka sytuacja finansowa. Jestem obecnie między młotem a kowadłem. Chciałabym zostać z mama ale jednocześnie bardziej tęsknie za Polska. Tam zostawiłam wszystko z dnia na dzien. Jestem w rozsypce. Próbuje sobie radzić od grudnia z tym ale moja tęsknota z dnia na dzien się bardziej nasila i to nie są moje widzimisie. Pomocy ... Przepraszam za interpunkcje i bledy

Gość gość
Ktoś cos

Zarob i zainwestuj cos w Polsce zeby miec zabezpieczenie finansowe, potem mozesz na spokojnie wrocic do kraju nie martwiac sie o przyszlosc