Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję tysiala. Jak mogę go zarobić lub załatwić w kilka dni?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzmy że w tydzień czy dwa :o Mam małe dziecko, nie mogę iść do pracy bo choruje, nie mam go z kim zostawić. Miałam niespodziewany wydatek, 300zł poszło się grzmocić bezpowrotnie, a jednocześnie wyskoczyła kolejna rzecz, która zrujnowała mój budżet :o Nie mam wartościowych rzeczy żeby je sprzedać, nie umiem malować szyć czy robić ciast, żeby zarobić w taki sposób. Pożyczki nie wchodzą w grę, bo nie mam stałego dochodu (a raczej udokumentowanego nie mam). Ratujcie :(

Gość gość
W sumie to jestem tak zdesperowana, że nawet 200 czy 300 zł mnie ratuje, więc każda sugestia i pomysł będzie na wagę złota :( Jakoś muszę uciułać trochę grosza żeby przeżyć do końcówki miesiąca :( :(

Gość gość
Zamiast brać pożyczkę lub kredyt lepiej zacząć zarabiać na Portalu społecznościowym, który NAS WYNAGRADZA za aktywność, podobny do Facebooka z tym małym istotnym szczegółem. Jeśli jesteś aktywny i lubisz dużo czatować, lajkować, publikować posty, dodawać zdjęcia, filmy zapraszać znajomych, przyjaciół, udostępniać pliki Wystarczy że będziesz robił dokładnie to samo co na fb a firma będzie Cię za to wynagradzać $$$!! Posiada wiele ciekawych użytecznych funkcji a jeżeli chciłbyś zarabiać pasywnie daje też taką możliwość. Rejesteracja za free. Przekonaj się sam, bo naprawdę warto Na stronie są 3 krótkie widea którewyjaśniają wszystko http://lukasz9.futurenet.club/info

Gość strawberrycake
Byłam w podobnej sytuacji... Sprawdz ofertę feniko, mi pomogli i teraz spłacam już czwartą, ostatnią ratę :) Mi polecili dobrzy znajomi, więc zaufałam i żałuje.

Gość Krystian Komar
Co do przedmówcy, rzeczywiście taki portal istnieje i nazywa się FutureNet, jego współzałożycielami są Polak i Niemiec. Jeśli jesteś zainteresowany szerszą informacją i chcesz poznać zasady funkcjonowania oraz źródła finansowania tej firmy, to zapraszam na mojego bloga: https://krystiankomar.wordpress.com/futurenet/