Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ktoś pamięta jakieś miki z początku kafeteri o koło roku 2000

Polecane posty

Lub może ktoś jeszcze pisze bo tu same nowe osoby x Ja jestem tu od 2002 r :)

Gość gość nr 4
kafeteria rozpoczela sie w listopadzie-grudniu 2002. a ty od wtedy juz jestes? no no, ja tez prawie. wtedy bylo inaczej, normlaniej, bez takiej wrogosci i szyderstwa jak teraz... ludzie zawierali normalne znajomosci, jak w realu, pisali maile, wysylali zdjecia, nikt nie bal sie, ze ktos upubliczni jego prywatne zycie. byly tez ciekawe dyskusje na nurtujace ludzkosc tematy z kazdej mozliwej dziedziny zycia. a ty co pamietasz z tamtych poczatkowych czasow?

Pamiętam że dużo było prawiczkow dziewic było kulturalnie lubili się i było miło było też tak zwani podszywacze :)

Gość gość
a teraz co jest?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witaj Ble Ble. Zadnych nickow z tamtych czasow nie pamietam. Nie bylo mnie jeszcze wtedy na tym forum.

Gość yeez
zs, blondi, iftar, kucharz , "slynny prawnik" nicu nie pamietam ale ike napewno pamieta :) Pozdrawiam cieplo

A teraz to nie to samego to co kiedyś kiedyś się interesowali jak kogoś nie było odpowiadali na tematy

Gość gość nr 4
no wlasnie, ludzie sobie kulturalnie rozmawiali, pisali dlugie posty o swoich sprawach, lubili i pozdrawiali sie nawzajem, rozpatrywali rozne kwestie dotyczace ich zycia, zwiazkow, powodzenia lub jego braku i wszelkie taki codzienne sprawy, jak to normalnie rozmawia sie z ludzmi. a potem przyszli trole, jejterzy i szydercy i normalne rozmowy staly sie praktycznie niemozliwe. ale to byl chyba nieunikniony tok zdarzen, poniewaz z biegiem lat uzytkownicy stali sie osobowo rozpoznawalni, totez dorobili sie swoich tak obroncow, jak i dreczycieli w gronie obserwatorow i czytelnikow ich losow.

Gość gość
Ble Ble nie znam Cie, ale czasy sie zmienily - na gorsze, wszystko idzie ku g.nu!

Gość Zuzanna Amelia ææ
U mnie nic nowego. Praca i praca. Gdzie sie podziewales , bo dawno Cie nie widzialam.

Gość gość
coheed, chochliczka np

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja sie trzymam uczuciowego. Cos ciekawego na ogolnym ?

Zuza daj spokój jednym słowem syf są normalni ale większość to patologia

Gość Zuzanna Amelia ææ
To zostan na uczuciowym. Pisales tu kiedys.

Gość gośćmen
Kafeteria padła ofiarą własnej popularności - zaczęła ściągać małoletnie trolęta. A one potrafią rozpieprzyć każdą dyskusję. W efekcie poważni ludzie zaczęli się ewakuować :( Też najczęściej zaglądam na uczuciowy :)

Gość gość
Też jestemm tu od dawna i pamiętam wiele starych ników.Ale te czasy mineły i już nie wróca.Niektórzy ze starych pisza jeszcze ale też zmienili się.Spłycili.Nie chce mi się do nich wracać.

Gość gośćmen
BLE BLE pamiętam wątek "prawiczy". Wszedłem, bo zaciekawił mnie tytuł " życie samemu nie jest takie złe" czy jakoś tak :) Myślałem, że to o singlowaniu, a że sam byłem wtedy singlem, to wszedłem. A jak już wszedłem to przeczytałem go od dechy do dechy :) Zuzanna pamiętam się udzielała.