Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna CHCIEC miec jedno dziecko ? To jest wynaturzenie

Polecane posty

Gość gość

To juz lepiej swinke morska sobie kupic

Gość gość
mi dzis starszy facet powiedzial prawde zyciowa - to kobiety chca miec dzieci i traktuja facetow jak reporduktorow. a facet co rzekl, lubie swoje dzieci (nie ze kocham!) ale jakby ich nie bylo.. to byloby ok

Gość gość
Ja mam jedno dziecko i więcej nie chcę. Dwa lata po urodzeniu córki dowiedziałam się, że jestem chora na ciężką, dziedziczną chorobę. Córka na szczęście nie odziedziczyła jej po mnie, ale nie będę ryzykować, że drugie dziecko odziedziczy.

Gość gość
Dokładnie to baby chcą mieć dzieci, jak czytam o staraczkach że codziennie zaganiają do siebie swoich byczków rozpłodowych i tworzą mechaniczny s.e.k.s. To mam komedie z czytania :D :D

Gość gość
A ja nie chce wiecej dzieci i tyle. Jak widze, jak wiekszosc matek jest zajechana przy dwojce lub trojce dzieci, to nie mam zamiaru sobie tego fundowac. Mam dziecko w wieku przedszkolnym i jest super. Mam czas i dla niego i dla siebie. Jestem wypoczeta i pelna energii mamą, spełniona kobietą,i nie mam zamiaru tego teraz burzyć.

Gość gość
opinia jednego starszego faceta to nie wynik badań naukowych a nie zdanie całego ogółu populacji. Jakoś u nas to mąż nalegał abyśmy już starali się o dziecko i we wszystkich znanych mi parach to mężczyźni naciskali na dziecko. Znowu założyłaś ten temat. Kiedy ty masz czas dla tej swojej gromadki?

Gość gość
Bo facet woli miec fajna laske u boku , fajny seks i pogadac nie tylko o kupie i zupie.

Gość gość
facet owszem... raczej facecik. Mężczyzna pragnie mieć fajną ,kochającą się rodzinę.

Gość gość
A kogo pociaga taka otyla locha po 4 ciazach z rozklapiocha. Trzeba miec sieczke zamiast mozgu zeby kilkoro dzieci rodzic jak zwierze

Gość gość
A rodzina z jednym dzieckiem to rozumiem nie jest kochajaca ? Stuknij sie

Gość gość
sama się stuknij...nie jestem autorką i nigdzie nie napisałam że kochająca rodzina to wielodzietna rodzina...napisałam że mężczyzna marzy o kochającej się rodzinie ,nieważne jaki jest jej model.

Gość gość
Uważam, że jednym z najpiękniejszych darów rodzica dla dziecka jest rodzeństwo. Rodzice nie będą żyć wiecznie, a jeśli dzieciaki wychowają się w miłości i szacunku do siebie, mają już przyjaciela, wsparcie, bliską osobę na całe życie. CHCIAŁABYM mieć więcej niż jedno dziecko, dwójkę, może trójkę, ALE nie wiem czy się zdecyduję, bo chcę móc zapewnić przyszłość, studia, dać na wesele, może nawet pomóc w zakupie domu. Pomnożyć to x2 czy 3 przy dzisiejszych zarobkach...ciężko by było. Dodatkowo chorowałam na nerki i każda moja ciąża jest podwyższonego ryzyka. Wiec duze prawdopodobieństwo że na jednym dziecku poprzestanę

Gość gość
A po smierci rodzicow walka o spadek. C***a jest z tego rodzenstwa wiec sie nie czarujcie

Gość gość
ile jeszcze tych tematów założysz krowo rozpłodowa? od miesiąca nic innego tylko jedynak i jedynak. Zazdrościsz, bo nawaliłaś bachorów z którymi się użerasz, chłop ma cię w d...pie, kasy nie masz, pracy też nie, wykształcenie na zawodówie z tytułem cukiernik - ślusarz skończyłaś i żal ci d..pę ściska, że inni są mądrzejsi i mają lesze życie niż ty przegrywie. TRUE STORY