Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helpp

Czy to jest szantaż?

Polecane posty

Gość Helpp

Cześć. Piszę tutaj, by się poradzić, ponieważ mam problem i sądzę, że dosyć spory, bo to już mnie wykańcza psychicznie. Chodzi o to, że próbowałam zerwać z moim chłopakiem, ale zawsze on wywierał na mnie presję, a ja do niego wracałam, nie wiem czemu, mimo tego, że wiedziałam że dalej będzie tak samo. On ma problemy ze sobą, jest kłótliwy, czepialski, jak wypije to już w ogóle. Zdałam sobie po prostu sprawę, że nie pasujemy do siebie i to nie jest to. Powiedziałam mu o tym, on zaczął ryczeć, wydzwaniać, mówił że znajomi go olali (byli świadkami jego ostatniej awantury wobec mnie), w domu też mu się nie układa. Ja wiem, że ja nie chcę tego ciągnąć, i nie dlatego że nic do niego nie czuję, tylko dlatego że nie jestem szczęśliwa, mam dość kłótni. Mówi, że rzuca studia, że beze mnie nie jest w stanie normalnie funkcjonować. Szkoda mi go, ale wiem że nie wrócę do Niego. Co zrobić, żeby uświadomić mu, że czas leczy rany? Miał ktoś podobną sytuację? Mam dość tego pseudo szantażu, o ile można to tak nazwać :/