Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość basuek

Problem testy ciążowe

Polecane posty

Gość gość basuek

Witam. Mam mały problem i proszę mamy o poradę Otóż na wstępie muszę zaznaczyć że nie mam w tej chwili jak zrobić badania beta HCG ponieważ nasze laboratorium jest otwarte tylko do 10:00 godziny a mam w domu dziecko chore na ospę i nie mam z kim ich zostawić, mąż w delegacji. Problem polega na tym że przedwczoraj zrobiłam aż 4 testy ciążowe 2 testy Bobo test i dwa testy Pink super czuły na Bobo testach wyszły mi dwie kreski z tym że testowa słabsza ale wyraźna, 1 Pink super czuły wyszedł jeden negatywny kreska widoczna tylko pod światło drugi test wyszedł dość wyraźnie wczoraj rano zrobiłam 5 test super czuły kreseczka wyszła bardzo blada po południu zrobiłam 2 testy z Rossmana paskowe kreski wyszły to prawda blade ale wyraźnie dziś rano zrobiłam Nova test kreseczka wysłała bardzo blada już sama nie wiem co o tym myśleć. Testy które robiłam i wczoraj i dzisiaj z samego rana mają najbardziej blade kreseczki testowe:-( Martwię się bo tak na mój rozum te kreski powinny być coraz ciemniejsze a one są ciągle blade i Blade myślicie że są jakieś szanse że to rzeczywiście ciąża czy raczej powinnam spodziewać się ciąży biochemicznej. @ spóźnia się 2-3 dni cykle ok 27dni. Czy ma to jakieś znaczenie że chodzę w nocy siusiu? po prostu nie mogę wytrzymać dlatego ten poranny mocz jest taki trzy cztery godziny. Przepraszam za tak chaotyczną wypowiedź, ale taki chaos mam w głowie:-(

Gość gość
tak ma znacznie że chodzisz się załatwić w nocy. Odczekaj kilka dni i zrób kolejny test!

Gość gość
Kreska powinna być coraz mocniejsza z godziny na godzinę, sorry ale nic z tego nie będzie!

Gość gość
Jaka paranoja. Po co tyle testów robisz? Nie lepiej poczekać i zrobić raz a porządnie, jeden test z porannego moczu?

Gość gość basuk
Bo ja taką w gorącej wodzie kąpana jestem, niestety miałam już sytuację z ciążą biochemiczną, test był pozytywny a za 3 dni @ Teraz chciałam zobaczyć że kreseczki ciemnieją a tu lipa. Najchętniej poszłabym na betę ale naprawdę nie mam jak,

Gość gość
Tak ja miałam słabą drugą kreskę i niestety poronilam

Gość gość
Nie koniecznie. Ja na tych czulszych testach też miałam słabsze kreski niż na 25mlU

Gość gość
Moje trzy blade kreski są w szkole i przedszkolu. Jeśli jest kreska jest też ciąża. Gratuluję

Gość gość
Ja myślę, że jak jest kreska nawet blada to jest ciąża. Okres niewiele się spóźnia dopiero. Ja w 29dc tez miałam blada kreskę.

Gość gość basuek
Dzięki dziewczyny. Może coś z tego będzie, mam nadzieję. Poczekam do soboty i jeszcze zrobię test chyba że jednak@ pyjdzie. Brzuch nie właśnie tak pobolewa na@ i plecy na dole:-( Rano miałam 37,2 i delikatnie mdli więc może jednak.

Gość gość
Trzymam kciuki

Gość gość
a maz cie zdradza w delegacji... kobiety..

Gość gość
Ze wam dziewczyny nie szkoda kasy na te testy. Ja zrobilam test w okolo 60 dniu cyklu bo sie zorientowalam ze dawno okresu nie mialam. I odziwo ciaza(nieplanowana). A niektore laski juz 5 dni po stosunku by testy robily

Gość gość
Oj tam oj tam... Masz cierpliwość i chwała Ci za to

Gość gość
Kreska powinna być z godziny na godzinę mocniejsza ? Ale p*****ly opowiadasz ... moja kreska była słaba przez 2 tygodnie .... teraz jestem w 39 tygodniu za chwile rodzę . Jeżeli jesteś po miesiączce to nie ma znaczenia o jakiej porze dnia robisz test

Gość gość basuek
Do gość dziś Szczerze powiem że podniosła świat mnie na duchu:-) bardzo Ci gratuluję!

Gość gość
Mi też wychodziły blade przez kilka dni ale zrobiłam przerwę i po tygodniu była już bardzo wyraźna .

Gość gość basuek
Nie wytrzymałam i zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu Nordtest chyba dobry. Cóż zobaczyłam dwie piękne grube kreski:-) Nie wiem tylko dlaczego na tym z rana wyszedł taki bledziuch:-/ koniec z testami! Myślicie że wystarczy iść do lekarza tak w 7-8 tyg jeśli @ się nie pojawi?

Gość gość
Bo nordest ma czulosc 10, tamte 25

Gość gość
Pink test super czuły też 10 a autorka zrobiła 3 takie. P.s. moje gratulacje.

Gość gość
a ile dni po @ zrobiłaś ten test dziś?