Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkucharzewski

smakija trnd

Polecane posty

Gość tomekkucharzewski

Smakija od TRND udalo mi sie dostac do kprojektu zmakija. Te kaszki sa pyszne. 8 smaków róznych kaszek z pysznym sosem ,rozpływajace sie w ustach polecam kazdemu kto jeszcze nie spróbował

Gość rudaszalona
rowniez dostałam sie do kampani i jestem przeszczesliwa bo to pyszna kampania. 8 ysznych zmaków, uwielbiam wszystkie ale najbardziej owoce lesne, lekko kwasne w polaczeniu z kaszka sa idealne

Kaszki Smakija to wyjátkowo pyszny deser z dodatkiem owoców. Jest taki wybór smaków, że każdy znajdzie cos dla siebie. Lekki i pozywny posiłek w najlepszym wydaniu. Spróbowałam kaszek Smakija dzięki Trnd gdzie testuję ten produkt. Polecam

Gość gość
Ja i moi znajomi również dzięki trnd posmakowaliśmy kaszek Smakija. To rewelacyjny produkt jak mamy ochotę na coś lekkiego, słodkiego :) Przetestowaliśmy 8 smaków i każdy z nich jest pyszny, ale najbardziej przypadła mi do gustu kaszka czekoladowa.

Gość gość
Ja i moi znajomi również dzięki trnd posmakowaliśmy kaszek Smakija. To rewelacyjny produkt jak mamy ochotę na coś lekkiego, słodkiego usmiech.gif Przetestowaliśmy 8 smaków i każdy z nich jest pyszny, ale najbardziej przypadła mi do gustu kaszka czekoladowa. (Lajla)

#Zakochaniwsmaku :) TRND pobudziło moje kubki smakowe dzięki projektowi Smakija. Jestem jedną z 3000 Ambasadorów Kaszki Smakija i muszę przyznać, że trochę sceptycznie zabrałam się za testowanie tego produktu, bo nie był to ulubiony smak mego dzieciństwa, ale moja rodzinka wymusiła na mnie zgłoszenie do projektu i dziś im dziękuję. Dla moich bliskich, znajomych i dla mnie to idealna przekąska w pracy, szkole, choć nie każdy smak, a przetestowaliśmy 8 smaków, przypadł nam do gustu z różnych względów. Kaszka rzeczywiście syci, jest lekkostrawna. Gromadnie pokochaliśmy tę z sosem z malin, wiśni, a także czekoladową i śmietankową (delikatną, kremową, choć wydawała się mało atrakcyjna) i one na stałe zagoszczą w naszym domu. Na ostatnim miejscu umieściliśmy z sosem jabłkowo- cynamonowym, ale...może znajdą się Ci, dla których będzie to ich ulubiony smak i z sosem z owoców leśnych! Ze strony producenta – kaszka śmietankowa - składniki: mleko pełne (69%), śmietanka (17%), kaszka manna z pszenicy (7%), cukier i 100g -131 kcal, ale składy kaszek się różnią i to nas zaskoczyło, bo już kaszka z sosem z owoców leśnych zawiera: mleko pełne, sos z owoców leśnych 20% (owoce 10% (wiśnie, czarna porzeczka, malina, czerwona porzeczka, sok jeżynowy), substancja zagęszczająca : modyfikowana skrobia kukurydziana, karagen, guma ksantanowa), śmietanka, cukier, kaszka manna z pszenicy (6%). Karagen – substancja zagęszczająca zamiast pektyn … kontrowersyjna i dlatego pomimo, że ta kaszka nam smakowała, nie kupię jej więcej i sięgnę po te bez dodatkowych niespodzianek!

Gość mm08
Zakochałam się w tych kaszkach Smakija, jak dla mnie nie muszą mieć dodatków, bo sam smak kaszki bardzo przypadł mi do gustu. #Zakochaniwsmaku

Gość zabka232
Smaczne,wieloowocowe,pożywne.Fajna alternatywa dla jogurtów i zdrowa przekąska.Zdecydowanie polecam.

Gość 000aga000
Ja również dzięki projektowi TRND miałam możliwość spróbować i przetestować kaszki Smakija .Są one smacznym i pożywnym urozmaiceniem codziennego menu , zarówno dla dziecka jak i dorosłego .Fajnie że też mają sporo smaków do wyboru.