Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kościól katolicki jest odpowiedzialny za większość patologii w Polsce

Polecane posty

Gość gość

np 15 latka moze w swoetle prawa bzykac sie z kim chce ale antykoncepcji juz sama kupic nie moze , pedofile z rzadu teraz beda zakazywac tabletek po to.wszystko jest na reke pedofilom katolickim z watykanu dla katolikow im wiecej bydla sie rodzi tym lepeij kler.musi miec tępe masy do kontroli

Gość gość
Niestety to prawda

Gość gość
Prawda, KK nienawidzi kobiet

Gość gość
Sami wszystkich nienawidzicie i KK w szczególności.

Gość gość
KK to instytucja o charakterze religijnym, to jak ma z niej cos pozytywnego byc

Gość gość
Ktoś was zmusza do wiary? Chcecie to się walcie nawet z psami, antykoncepcja nie będzie potrzebna :-P

Gość gość
KK chce władzy nad ludźmi nie tylko duchowej. Zachłanność KK kiedyś go zniszczy. Mam nadzieję że za mojego życia.

Gość gość
Mniej zioła, więcej myślenia. Poza tym, dziś wtorek. Takie tematy to przy niedzieli:)

Gość MJc
Haha, dobre, chociaż w sumie przykre. Dobrze napisane, autorze.

Gość gość
sieroty po stalinie znowu ujadają.

Gość gość
Nie podziękuję Ci autorze, że nowo narodzonego syna mojej córki nazywasz "bydłem". Jakimze trzeba być "czlowiekiem", by tak pisać o innych ludziach?

Gość gość
23.07 Dziękuję Ci, gosciu;););) Taa..I po pedale Leninie. ..

Gość gość
Ależ Lenin nie był pedałem. Nawet miał żonę w odróżnieniu od naszego prezesa. Z tego co wiem, kota Lenin nie miał.

Gość gość
mosiek lenin był pedałem pedalacsię z innym mośkiem - trockim - poczytaj ... rozkoszna dupa lenina

Kosciol Katolicki jest dla wierzacych ludzi, niestety jesli w kosciele jest 10 osob wierzacych, ksieza tez nie wiadomo czy wierza, zawsze bedzie przewazac liczba niewiernych ktorzy beda z walczyc z kosciolem, chociaz w niedziele siedza w pierwszej lawce. Polska juz nie moze sie nazywac katolickim krajem.Niedlugo wszystkich katolikow beda przesladowac.

Gość gość
Wszystkie główne religie łączy przede wszystkim jedna zasadnicza cecha. W każdej z nich istotą sprawującą władzę nad wszelkim stworzeniem jest męski bóg, który nie znosi sprzeciwu oraz wyznacza konkretne nie podlegające dyskusji zasady oraz przykazania – nie uznaje zadawania pytań i poddawania swoich słów w wątpliwość. Nakazuje odprawiać określone rytuały, wielbić siebie bezgranicznie w modlitwach, a także składać ofiary ku swojej czci, najczęściej wiążące się w jakiś sposób z krwią oraz śmiercią. Jego wyznawcom przyświeca jeden cel, a mianowicie – zbawienie, czyli szczęśliwe życie wieczne po śmierci, które stanowi nagrodę za wypełnianie woli Pana. Wobec tego wierzący starają się postępować zgodnie z wytycznymi swojego boga, aby nie zostać skazanym na męki i wieczne potępienie. Rządzi nimi zatem strach – podstawowa energia, którą karmią się pasożyty umysłu oraz ich władca. W tzw. świętych księgach wszystkich głównych religii możemy odnaleźć wiele krwawych, pełnych przemocy, strachu i nienawiści historii, które ukazują z jak brutalną, przebiegłą oraz apodyktyczną istotą mamy do czynienia.

Gość gość
Racja. Mosiek Lenin był z mośkiem Trockim.

Gość gość
Oba żydolewaki. Najgorsza zaraza.

Gość gość
W moim miescie, na Pomorzu, kościoły są nabite. Mnóstwo dzieci i młodzieży. Polska jest katolicka i taką pozostanie. A lewactwu proponuję emigrację na Wschód, do swoich. Kradzieże tożsamości po wojnie, zmiana nazwisk na polskobrzmiące...zagniezdzili się w naszym kraju jak ... (...), i jątrzą.

Gość gość
potwierdzam - sprowadzono tę zarazę po wojnie doPolski i ta leworęczna hołota ujada na wszystkich fiorach

Gość gość
Jakoś nie wierzę w te pełne kościoły. Znam młodzież i po prostu w to nie wierzę, tak jak nie wierzę w to że katolicy wierzą w Boga. Przecież to wszystko jest na pokaz.

Gość gość
W nic nie wierzysz, to jak mozesz np.mnie wierzyc? Piszę prawdę, mozesz wierzyc, mozesz nie wierzyc. Do spowiedzi, Komunii nie chodzi się na pokaz, a często się zdarza, ze msze startują z opóznieniem, bo jeszcze trwa spowiedź. Ale co Ty mozesz o tym wiedziec, albo cokolwiek czuć...

Gość gość
Trzeba zaznaczyć, że bóg występujący pod wieloma imionami w rozmaitych religiach świata to również ta sama istota, którą czczą tajne stowarzyszenia okultystyczne, oraz satanisci (szczegóły w następnej części). W pismach gnostyckich istota ta nazywana jest fałszywym bogiem – demiurgiem o imieniu Yaldabaoth i identyfikowana jest ze staro testamentowym Jehową (Jehovah). John Lash opisuje, że w pismach gnostyckich władca Archontów nazywany jest antimimon pneuma – „fałszywy/podrobiony duch”. Na rysunkach przedstawiany jest najczęściej z cielskiem gada oraz głową lwa przypominającą słońce, występuje także pod postacią planety Saturn. Wg. Telestai kosmos, który produkuje Yaldabaoth nazywany jest z języka koptyjskiego hal, co oznacza „symulacja”.

Gość gość
Cały ten KK jest zakłamany i jest to totalna hipokryzja. Może gdzieś na wsi, czy w małych miasteczkach są jeszcze prawdziwi katolicy, ale ja ich nie znam. Znam tylko takich co chodzą do kościoła ze względu na rodzinę, znajomych i żeby ksiądz widział. Życie w grzechu jest normą, znajomości biblii żadnej, więc gdzie są katolicy ?

Gość gość
Zapomnieliscie ze to Niemiec nakazał wam być katolikami. A wierzenia słowiańskie, wasze czy tego chcecie czy nie, wasze, są tak rozszarpane że już ich nie pamiętacie. Bo niby jak. A prawda z którą katolik muzułmanin czy ktokolwiek inny musi sie zgodzic jest taka, urodziłem sie i to jest muj świat. I śmialo moge powiedzieć ze wtedy dla mnie powstał , umre i dla mnie to koniec świata. I jakoś ręki boskiej nie widze w niczym. Poza ludzmi którzy w imie boga wyrzynają się na potęge. I jezeli to jest ta boska moc (pedofilia, homosexualizm, masowe mordy, polityka, biznes, dążenie do władzy absolutnej) to jak normalny dobry człowiek może w tym uczestniczyć? Pomyśl katoliku, a do mych drzwi nie pukaj ja z tego bagna już wyszedłem.

Gość gość
Nie kościół lecz z boczny kler! !!!!

Gość gość
15 lat i pedofilia... ta... weź ty się pieprznij w ten puaty łeb.