Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anika1409

xxx

Polecane posty

Gość gość
Usuń. Twoje życie jest ważniejsze.

Gość gość
Słuchaj tego, co mowi serce. Kiedys sie zapłaczesz, jeśli teraz usuniesz. W ten sposób można bardziej zmarnować swoje życie niż nie mając zewnętrznych warunków. Pomodlę sie za Was.

Gość gość
Wiesz, mówi sie o tych starych małżeństwach, które przeżyły ze soba całe życie --- że dawniej, gdy sie cos popsuło, to sie naprawiało, a nie od razu wyrzucało. Jeśli zaledwie 6 tygodni temu poczęliście dziecko, to znaczy że cos Was łączy. Może trzeba podmuchać w te tlącą sie iskierke, by rozpalic ogień na nowo. Dlaczego od razu myslisz, że musisz odejść, że musisz radzic sobie sama? Spróbujcie sie pojednać. Przeciez mąż też brał udział w przywolaniu tego dziecka na świat. Może wystarczy poważna rozmowa i przebaczenie?

Gość gość
Czyli po prostu chcesz zabić dziecko. Nazywaj rzeczy po imieniu.

od dłuzszego czasu staram sie ratowac , mój maz inaczej widzi swiat i rodzine , kiedys duzo z nim przeszłam i juz mu nie ufam... maz mówi ze bedzie sie starał itp , ale wiele razy to słyszałam... i raz jest dobrze idziemy krok do przodu a po jakims czasie znowu robimy trzy kroki w tył... :(

Gość gość
ja usunelam nie zaluję zmarnowalabym sobie zycie wpadlam z gosciem ktory mial shizofrenie. wiec to tylko takie gadanie ze sie zaplaczesz

może i chcę zabić, ale myślę racjonalnie , nie mam własnego mieszkania , na komunalne czeka sie latami ;/ , urodze trzecie dziecko , jesli małzenstwo sie rozpadnie co ja im dam... brak własnego kąta ... :( zostaniemy po rozwodzie w domu tescia i będę czekała aż mąż przygr**** inna i dzieci będą to oglądały... patologia jakaś :( jestem zła na siebie że nie uwazaliśmy ....

Gość gość
gość 13:57 autorka ma inna sytuację, stanowi z mężem i dziećmi rodzinę Autorko, sama piszesz "chce usunąć dziecko", a nie bezosobowo "chce usunąć ciążę". Czyli jestes świadoma, że to nie jest jakis zlepek komórek, który jest tylko kłopotem. To jest Twoje dziecko, które juz kochasz. Trzymaj się. Dobrze ktos wczesniej napisał - na razie wspieraj się na mężu, który jest współodpowiedzialny tej sytuacji. Może kiedys sie rozstaniecie, ale teraz ciągle jeszcze masz rodzine, utrzymanie i dach nad głową.

teraz mamy ... ale jesli nic sie nie zmieni , mam meczyc sie z kims do konca zycia... :( dzieci maja patrzec na kłótnie... tego wlasnie sie boje... póki co do dziecka czuje tylko strach , nic poza tym :(

Bierzesz telefon, dzwonisz do Domów Samotnej Matki -znajdujesz gdzies miejsce.. Jako samotnie wychowujaca masz juz 1000zł z 500+ od ojca alimenty chocby 300 zł.. Składasz podanie o mieszkanie socialne, albo komunalne.. Rodzi sie dziecko dostajesz kolejne 500zł. masz juz jakies 1800 dzieci do złobków, przedszkoli.. sama podejmujesz prace chocby na pol etatu i masz jak w raju:P A jeszcze lepszy myczek, jakbys teraz podjeła jakas wystarczy podpisac umowe na okres próbny , przedstawiasz zaswiadczenie ze jestes w ciazy i do konca ciazy wypłacaja ci 100% wypłaty..

Gość gość
zobacz jak wygląda 6 tygodniowy płód debilko może ci wróci rozum do głowy nie masz warunków n8e układa wam się nie wuadomo co jeszcze ale jak sue bxykalas o tym nie pomyślalas? ??teraz chcesz zamordować dziecko...jesteś nic nie warta

Gość gość
Anika1409 dziś Po pierwsze urodź dziecko po drugie wykastruj męża po trzecie wysterylizuj siebie, po czwarte jak już urodzisz to strzel sobie w łeb! Dzieciom będzie zdecydowanie lepiej bez Ciebie, wyjdzie na to samo jedna osoba mniej na świecie ale jest szansa że dziecko nie będzie takim debilem lekkomyślnym jak Ty i wniesie coś dla świta. Pomyślałaś kiedyś tępa idiotko ile osób odpowiedzialnych, chce mieć własne dziecko ?! Takie jak Ty walą się po kontach jak popadnie i z kim popadnie, strzelają dziećmi jak M-42! Życzę Ci żebyś nigdy nie zaznała szczęścia jeśli usuniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do debilek które przyklaskują ostatniej feministycznej sforze dzikich bab jak określił wa Tuwim: Nie uprawiajcie sexu z mężczyznami żeby nie przyszły na świat tak zwyrodniałe społecznie istoty jakimi same jesteście!

Gość gość
Martusia 14:11 dobrze radzi

Gość gość
Widac nie do konca tak przestalo sie autorce ukladac z mezem skoro "machneli sobie" jeszcze jedno dziecko,zwlaszcza,ze to ciaza,ktora ma 6 tygodni,wiec zaszla zupelnie niedawno.A teraz placz i lament.

Gość gość
przestało się układać z mężem, ale dziecko to sobie strzaskać z nim można co nie? A tych co nakłaniają do usunięcia zgłaszam na policje za nakłanianie do czynu zabronionego (aborcja uzależniona od "widzi mi się" jest w Polsce zabroniona).

Gość gość
czy ja dobrze rozumiem, chcesz zostać mordercą istoty którą w innych wypadku kochałą byś ponad wszystko tylko dla tego że z mężem się rzekomo nie układa (dopiero dałaś mu d**y), a mieszkanie w kredycie jest na teścia????? Polecam film "Plac Zbawiciela" obejrzyj i zweryfikuj swoje życie czy naprawdę jesteś w ciężkiej sytuacji bez wyjścia!

Gość gość
Autorko! Miej sumienie - nie zabijaj niewinnego dziecka!

Gość gość
14:19 Mnie kompletnie rozwalaja ludzie,ktorzy dla wlasnego widzimisie chca dokonac aborcji bo zamiast pomyslec wczesniej glowa to wolalo sie myslec dupa i c**a (sorry za dosadnosc).Autorka ma dwoje dzieci,jest w malzenskim zwiazku,wiec to nie jest zadna zagubiona,naiwna malolata,ktora uwiodl facet i wykorzystal.

uważacie się lepsze od innych bo urodziłyście albo i nie , ale klniecie jak patologia na podwórku pod blokiem , więc nie wiem w czym uważacie się lepsze od innych !!!

Gość gość
Zaledwie 6 tyg temu fikaliście w łóżku, a teraz nie widzisz nic innego, jak tylko rozstanie? Dziewczyno, dorosnij, małżeństwo to nie zabawa zależna od humorów. Macie juz dwójkę dzieci, będzie trzecie, a zycie to często krok w przód, dwa w tył, wiele osób tak zyje. A potem czasem są dwa kroki w przód. Tylko trzeba troche cierpliwości i pokory, zeby tak sie stało.

Gość gość
Nikt autorko nie uwaza sie za kogos lepszego,ale jestes juz dorosla,wiec powinnas odpowiadac za swoje czyny.Po to Bozia dala nam rozum.

Gość gość
Zrób co musisz,ty sama najlepiej wiesz co robić i nie słuchaj tych krzykaczek bo one Ci nie zapewnia ani mieszkania ani pracy ani nic innego,to durnoty nie mające pojęcia o realnym życiu. Twoje życie Twoja decyzja.

wiem, i nie uważam że jest inaczej , czytam wszystkie opinie , ale uważam że wyzywanie nic tutaj nie da.. wiem że źle zrobiłam nie zabezpieczając się i chcę żle zrobić zrobić, ale to forum było lub jest takim wołaniem o pomoc , a póki co dwie osoby dały mi do myślenie , i nie były to osoby które pisały usun , czy że jestem głupia itp ...

Bozia dała rozum, Bozia tez sprawiła ze kobietom w ciazy hormony buzuja tak mocno ze czasem sama nie wie czego chce, złosci sie o wszystko, rzyga gdzie popadnie, wszystko ja boli, słabo jej , miewa złe humorki, na zmianę z głupawkami itd.. Sama jestem baba, sama byłam w ciąży.. I tylko jedno mnie trapi, czemu kazdemu facetowi który przezył ciąże swojej partnerki nie daja pokojowych nagród nobla.. Jednak jak facet ma słabsze nerwy to nic dziwnego ze awantury w domu, bo ileź mozna znieść kaprysy księżniczki!

Gość gość
14:35 Widac jednak,ze autorka nie do konca wie co robi skoro niedawno chcialo sie jej uprawiac seks z mezem,jest teraz w ciazy i lamentuje,ze jak to ona sobie teraz poradzi.Jezeli jest rzeczywiscie dorosla to powinna przyjac "na klate" konsekwencje swoich decyzji.

Gość gość
Wiesz, to nie o to chodzi, że - jak piszesz - z mężem "nie uważaliście", czy się "nie zabezpieczyliście". Chodzi o to, że w ogole współżyliście. Czyli cos Was łączy, na bank. Wróć do tego, przypomnij sobię tę przychylność, którą w tamtym dniu czulaś do niego. To było niedawno! To znaczy, że nie wszystko umarło. Dla dziecka, dla dzieci, poszukaj tego teraz w sobie. Spójrz na niego przychylniej, on tez ma teraz pewno cięzki czas. Ludzie kochani, miłośc to wola, a nie przelotne uczucia. Wola dobra. Jestem z mężem 35 lat i ciesze się z tego teraz - że przetrwaliśmy. A było bardzo, bardzo trudno i juz nieraz opuszczała mnie nadzieja i siła.

Gość gość
Jeżeli nie chcesz tego 3 dziecko to urodż je o zanieś do okna życia albo zostaw w szpitalu. Lepsze to niz je zabić. Odejdż od męża , zrób jak poradziła Martusia. Jak zabijesz , wyrzuty sumienia zabiją ciebie.