Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani magister

Czy staję się zboczona "na starość"? Tylko szczerze i bez wyzwisk.

Polecane posty

Gość pani magister

Nie jestem jeszcze stara ale mam 47 lat i od ponad trzech lat żyję sama bez partnera. Dopuszczam możliwość, że ten stan może się już nie zmienić chociaż kto wie...? Zadowalam się przeważnie wibratorem, czasem strumieniem wody pod prysznicem ale coraz bardziej brakuje mi prawdziwego seksu. Tylko nie piszcze o tysiącach ofert w necie bo nie korzystałam i nigdy z tego nie skorzystam. Zdarzyło się za to coś odwrotnego. Zrobiłam to wczoraj z kimś kogo doskonale znam ale to bardzo bardzo młoda osoba (15l). W normalnych okolicznościach taka rzecz byłaby dla mnie nie do przyjęcia i uznana nawet przeze mnie za objaw zboczenia (po wszystkim czułam się jak pedofilka) ale sami przyznacie, że 3-letnia abstynencja we współżyciu do normalnych stanów nie należy i w "desperacji" można na każdego się "rzucić". Po wszystkim wytłumaczyłam sobie, że mnie poniosło, że to był jednorazowy incydent z ciekawości, że teraz najważniejsze aby sprawa się nie wydała i więcej do tego nie wrócę. Guzik prawda. Teraz chcę znowu. Boję się, że jak ta osoba znowu do mnie przyjdzie, a przyjdzie na pewno, bo udzielam korepetycji, to znowu to się stanie. Czy ja staję się zboczona "na starość"? Powiedzcie co robic?

Gość gość
15 lat? to masz prokutatora nad soba

Gość gość
Przestancie wklejac pedofilskie prowokacje .. :O

Gość gość hahaaaaa
Mylicie sie. To nie jest pedofilia a sprawa nie jest dla prokuratora. Prawo okresla wiek tzw. przyzwolenia wlasnie na 15 lat. Jak chlopanio mial skonczone 15 to moze sie na legalu bzykac. Prokurator nic tu nie ma do roboty ale jak ojciec i matka chlopania sie dowiedza to ci da sex trzonkiem od lopaty :D :D

Gość gość
Jestes potworem, takie baby trzeba kastrowac, zniszczylas mu zycie. Zycze ci zeby spotkala cie za to najgorsza kara :o

Gość gość
No to bez wyzwisk powiem Ci, że uwiodlas młodego chlopaka, i ze szkoda dla hego psychiki i emocji wprowadzilas go w arkana seksu. Też mi to trąc***edofilską prowokacją. Wylaźą jak szczury ze ścieków...nawet więźniowie mają swój kodeks honorowy , a pedofila traktują jak najgorsze łajno.

O kurde jaki temat trochę przesadziłaś x I nie myśl że się to nie wyda chłopak ma 15 lat i w głowie galarete będzie się chciał pochwalić przed kumplami i się wygada a wtedy wszyscy będą wiedzieć że lubisz malolatow i nic tu nie pomoże że ma skończone 15 lat dla ludzi będziesz zboczona i skończona

Gość pani magister
@ gość dziś Jestes potworem, takie baby trzeba kastrowac, zniszczylas mu zycie. Zycze ci zeby spotkala cie za to najgorsza kara :O x Dlaczego uważasz, że zniszczyłam tej osobie życie? Bez przesady. Powiedziałabym nawet, że ta osoba miała większą przyjemność od mojej. Ja miałam jeden orgazm, ta osoba trzy. Pierwsze szczytowanie prawie natychmiastowe. Dla niej był to pierwszy raz.

Gość gość
Jakie to chore aż mi niedobrze

Gość gośćt
Czrmu nie znajdziesz sobie normalnego kochanka?

Gość gość
Obrzydliwe pedofilstwo.

Gość pani magister
@ gośćt dziś Czrmu nie znajdziesz sobie normalnego kochanka? x Spytaj raczej czemu w moim otoczeniu nie znajdują się faceci na poziomie. Wszyscy albo flejtuchy, albo jacyś przymuleni, a jak znajdzie się ktoś ciekawy to ma obrączkę na palcu. Mam zasadę, że małżeństw nie rozbijam bo to najgorsze k******o co może być szczególnie jeśli małżeństwo ma dzieci. Możecie mnie wyzywać, spodziewałam się tego, ale nawet ja mam pewne zasady moralne. Jak widzę obrączkę u faceta to choćby mi się podobał skreślam go od razu. Osoba z którą to zrobiłam nie była w małżeństwie, co oczywiste zresztą. Chociaż to poczytajcie na plus.

Gość gość
Moze ktos zglosic ta sprawe?

Gość gośćt
Nie mozesz zmienic otoczenia? Jedz na jakies wakavje, urlop, wycieczke... poznaj tam kogos... jest tyle opcji...

Gość gość
Najgorsze skuuu****synstwo to nie zrobienie tego z doroslym swiadomym czlowiekiem, niewazne czy w zwiazku czy nie, ale z takim 15 latkiem, ktory ma psychike dziecka. Na mysl o tobie chce mi sie rzygac, jestes lajnem. Niech policja cie zamknie, bo jestes zagrozeniem.

Gość pani magister
@ gość dziś Przez seks z toba w tak mlodym wieku bedzie mial skrzywiona psychike do konca zycia, znam przypadek, ze chlopak probowal popelnic samobojstwo x Ty piszesz o chłopaku. Wszyscy piszą o chłopaku. Nie wiem skąd żeście odgórnie założyli, że to był chłopak. Przecież ja ani razu nie użyłam tego słowa. Cały czas pisałam "ta osoba". Dobra, powiem prawdę, bo widzę, że zaczynacie wyolbrzymiać sprawę. To jest dziewczyna. Z pewnych źródeł wiem, że ma ona skłonności do tej samej płci. Nie pytajcie skąd to wiem ale wiem na pewno. Zresztą przeżyty incydent potwierdził to. Sama nie jestem lesbijką i nigdy się za takową nie uważałam. Jednak zdarzało mi się oglądać sceny erotyczne z samymi kobietami i było w ich widoku coś fascynującego. Kiedy ta młódka do mnie przyszła postanowiłam sprowokować temat. Spytałam czy ma chłopaka, oczywiście wiedziałam, że nie ma ale drążyłam temat i w końcu zmyśliłam jej historyjkę, że kiedyś dawno temu zakochałam się w kobiecie. Ciekawa byłam jak zareaguje. Zaczęłam opowiadać jej, jak to niby musiałam ukrywać się ze swą orientacją, że nikomu nie mogłam się zwierzyć, bo bałam się nieakceptacji, itd. Okazało się, że wszystko co mówię przeżywa właśnie ona sama. Nagle coś w niej pękło, rozpłakała się i dalej już bez ciągnięcia za język zaczęła sama wyrzucać z siebie wszystkie swoje rozterki, wszystkie żale i smutki, przyznała się natoralnie do swoich skłonności. Nie oceniajcie mnie źle. Myślę, że samą rozmową bardzo jej pomogłam. Ona nie miała żadnego wsparcia, nikt jej nie rozumiał, rodzina krytycznie patrzyła, bo coś tam podejrzewali (w rodzinie nic się nie ukryje). Kiedy tak żaliła się uniosłam palcem jej podbródek i powiedziałam, że miłość do kobiet to nic złego. Zanim zdążyła odpowiedzieć nakryłam jej wąskie dziewczęce usteczka swoimi wargami. Cudownie smakowało! Jak dawno się nie całowałam! Ona po chwilowym wahaniu wywołanym zaskoczeniem zaraz też zaczęła oddawać pocałunki. Dalej chyba się domyślacie... ;) Zanim jednak pódziecie za daleko w domysłach dopowiem na wszelki wypadek, że dziewczyna przyszła do mnie jako dziewica i wyszła także z nienaruszoną błoną. Tyle starczy by mnie nie obrzucac obelgami?

Gość gość
Masz fantazję zboczeńcu.

Gość gość
wykorzystalas jej ufnosc to co zrobilas zakrawa na gwa/lt

Gość gość
AAA jak less to co innego :D

Gość pani magister
@ gość dziś Wykorzystalas jej ufnosc to co zrobilas zakrawa na gwa/lt x Nie, nie zgwałciłam jej ani do niczego nie zmuszałam. Przeczytaj co napisałam. Kiedy nakryłam pocałunkiem jej usta ona sama zaczęła oddawać pocałunek. Ra co prawda cofnęła głowę, gdy wślizgnęłam się językiem do buzi ale takie zaskoczenie jest zrozumiałe dla kogoś kto pierwszy raz się całuje. Uwierzcie mi, niczego nie wymuszałam. Przecież z łatwością mogła powstrzymać moje ręce, gdy rozpinałam guziczki jej koszuli. Poły rozchylały się ukazując koronkowy staniczek, a ona siedziała nieruchomo rozsmakowana w trwającym nadal pocałunku. Już się nie broniła przed moim językiem, a nawet własny próbowała z nim splatać. Zsunęłam z ramion koszulę i namacałam dłonią za jej plecami zapięcie biustonosza. Sekundę później stanik zawisł luźno odkrywając dwa rozkoszne pagórki. Uśmiechnęłam się widząc jak pąsowieją wstydliwie dziewczęce policzki ale nie powstrzymywała mnie nawet gdy drugą ręką wypinałam guziczek rozporka w dżinsach. Uniosła nawet biodra nad krzesło pozwalając mi zsunąć spodnie wraz z majteczkami. Policzki nabiegły jeszcze intensywniejszą czerwienią na widok dziewczęcej intymności porośniętej kilka dni temu strzyżonymi włoskami.

Gość gość
To trzeba bylo tak od razu ze chodzi o dziewczyne :D :D Pisz co bylo dalej pisz pisz pisz

Gość pani magister
@ gość dziś Pisz co bylo dalej pisz pisz pisz x To chyba jasne co było dalej. Najpierw ją rozebrałam. Zupełnie do naga. Nawet skarpetki ze stóp zsunęłam, a ona patrzyła zmieszana jak przesuwam językiem pod opuszkami palców. Podoba ci się? - spytałam nie chcąc puścić bosej stopki. Nie odpowiedziała. Nikt nigdy tak jej nie całował. A ja zaczęłam piąć się pocałunkami w górę nogi, do kolana i na wewnętrzną stronę uda, aż dotarłam do... O, cholera, to już trzecia! Czas kończyć robotę i zamykać biuro. Pa, kochani, dokończę kiedy indziej ;) 🖐️ ))

Gość gość
Mimo, ze prawo juz zezwala na seks z osobami po 15 roku zycia, to jednak zachowałaś sie malo rozsadnie, ze poszłaś z nim do łóżka bo tak jak pisali wyzej on teraz moze miec jakieś nawet uraz do seksu. Nie musi tak być, ale wiesz, to wlasciwie jeszcze dziecko, czy tam nastolatek w mlodym wieku jak kto woli. A swoja droga, to serio kreca Cie tacy gowniarze?

Gość gość
co wy pieprzycie tu jak ja mialem 15 to marzylem zeby roochac wszystkie nauczycielki naweyt stara klare od historii :D :D :D

Gość gość
PROWOKATOR to znowu ty zboku od lesbijek?

Gość gość
Trzeba by od razu zawiadomić prokuraturę baba 47 lat i 15-latek. No nie!!! życzę aby sprawiedliwość Boska i ludzka cię dopadła! Gdzie rodzice tego 15-latka? Chętnie bym ich zawiadomiła.

Gość gość
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość pani magister
@ gość dziś PROWOKATOR to znowu ty zboku od lesbijek? x Tak :) Widzę, że jestem szybko i tu rozpracowywany :P Pocieszcie się jednak, że nie było żadnej pani magister czychającej na małolata ale prawdę wyżej ktoś napisał. W tym wieku chłopaki chcą bzykać nauczycielki x PROWOKATOR