Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nabrałam obrzydzenia do partnera po roku zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Minal rok a ja sie go brzydze nawet nie chce zeby sie do mnie przytulal.. nie wiem co mi sie stalo.. kiedys byl k****arzem zaliczal panienki na impreazach a ja rok czasu z tym walczylam ale jak o tym pomysle to mi sie cofa. co mam zrobic nie wiem by ratowac ten zwiazek czy odpuscic od 2 mieisecy nie dotknelam go ostanie nasze stosunki napawaly mnie obrzydzeniem mam 26 lat. Da sie jakos wyzbyc obrzydzenia??

Zmień faceta. Nie wiem po co się spotykasz z kimś, kto Ci ewidentnie nie pasuje. Nie rozumiem tego.

Gość gość
nagle tak sie stalo . mieszkamy razem nie jest to proste. nagle tak jak by jego przeszlosc wrocila. staram sie to naprawic ale nie wiem jak ktos mial taka sytuacje?

Gość gość
Na obrzydzenie jest już za późno trochę, bo i tak ten k****arz cię zaliczył i to nie jeden raz. Teraz inni mężczyźni do ciebie będą czuć obrzydzenie :P

Gość gość
szybko się ocknęłaś autorko :P

Gość gość
faceci tak nie maja mysla tylko fiutem .. chodzenie na d***** ich nie brzydzi ,puszczanie sie po klubach wiec ja tez nie bede

Gość gość
Żałosna jesteś. Jak się puszczałaś z coorwiarzem to ci to nie przeszkadzało , a teraz nagle zaczęło.

Gość gość
wtedy nie myslalam o wychodzeniu za niego za mąz.. teraz musze .. Nie wiem co mam robić .. tak pózno się ockenlam .. tak sypialam z k****arzem straszne.. nie wiem gdzie mam rozum..

Gość gość
Nie masz jak każda baba myślicie najpierw piczą haha

Co musisz? Za mąż wychodzić za niego?

Gość gość
zastanowic sie nad tym bo on chce się oświadczyć .. i chyba od tego momentu sie wszystko zmieniło właśnie.. jak zaczełam myśleć z kim ja tak naprawdę jestem

Gość gość
nie no autorka dobra jest :D nagle jak ślub to się odwidziało to go zostaw tacy jak on mają chętnych kobiet na pęczki

Gość gość
Raczej takich jak on jest na pęczki, co uświadomiła sobie Autorka.

Gość gość
14:47 tak właśnie.. i nabrałam obrzydzenia.. nie wiem dlaczego tak mnie hejtujecie.. :(

Gość gość
hejtują cię bo to gówniarze zarozumiali,próbowałaś zwalczyć uczucia które nie akceptują jego przeszłości,ale nie dałaś rady,to zawsze będzie wracać

Gość gość
powinnam odejsc prawda...?

Gość gość
każdy sam decyduje,mozliwe ze lepiej się poczujesz jak mu wygarniesz przyczyny swojego wycofania,i zaleznie od jego reakcji podejmij decyzje,masz osobowość która nie akceptuje *****czy ,możesz mu to wyrzygac ,będzie miał z tego taka korzyść ze zanim zacznie opowiadac kolejnej o k*******e zamknie morde i może nie dostanie kolejnego kopa

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
jeszcze wyeliminuj możliwość że cie okłamał bo usłyszał od debili że *****cze imponują dziewczynom,niejeden w tej kwestii oszukuje bo chce naśladować kretynów

Gość gość
15.49 s********j do swoich dziwek łosiu

Gość gość
Wiem że nie ma problemu z tym żeby przespać się z dziewczyna ktorej nawet nie zna imienia. bo tak wlasnie robil i wyeliminowałam klamstwa.. niestety taka jest prawda o nim a nie inna..

Gość gość
powinien się ożenić z byłą prostytuką ,byliby szczęśliwi

Gość gość
Tacy zazwyczaj chcą dziewice na żonę.

Gość gość
Jak pomyślę że wkładał innej i przychodził do mnie a ja mu w drzwiach robiłam loda... i ten posmak... eh! Co mam teraz zrobić?

Gość rada od doopy
zrób badania na syfy w tym na HIVa

Gość gość
Zdradź go i będzie kwita. Takie rozwiązanie proponują mężczyźni co mają żony nie dziewice. Po zdradzie serce już tak nie boli, że byli/ ły inni/e przed Tobą.

Gość gość
Kolejna egzaltowana lala, która ma problemy z seksualnością człowieka. A jak ci nie pasowało, to nie trzeba było się wiązać, zmuszał cię ktoś?

Gość gość
moze to ten sam z ktorym ja jestem? też chce się oświadczyć, ale może zapomniec

Gość gość
hehehe do bzykania się nadawał, ale na męża już nie bardzo :P To teraz nie dziwcie się że wasi mężczyźni nie chcą się wam oświadczać, bo być może myślą podobnie jak autorka :)

Gość gość
Jak się wyzbyć obrzydzenia? A czy przypadkiem nie jest już na to za późno trochę? Obrzydzenie powinno pojawić się na samym początku, a nie po takim czasie, bo już jest pozamiatane.