Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria_81

Czy podoba Wam się cegła

Polecane posty

Gość Maria_81

Jako wykończenie wnętrza? Dla mnie to trochę "budowlanie" wygląda, a mojemu facetowi bardzo się podoba.

Gość gość
Mam cegła wyłożony kominek w salonie pomalowany na żółto.Wyglada super.Naprawde przyciąga wzrok.Planuje położyć też cegle w wiatrolapie.

takk, wyglada zajepiscie... ale pod warunkiem ze to cegła z której zbudowanyjest budynek, w kontrascie z szara farba na pozostałych scianach.. tapety albo takie naklejki, czy kafelki wygladaja tandetnie ..

Gość gość
Nie mam zbudowanego kominka z cegły tylko cegła jest wyłożony.A szary pokój przytłaczające trochę.Jak pisałam wcześniej kominek mam wyłożony cegła pomalowany na żółto ściany jasny brąz jedna sciana w TAPECIE w cegle i nie wygląda to tandetnie tylko bardzo fajnie.Jakby tapety były tandetne to niektóre nie kosztowały by po parę stówek za rolkę.Sufit mam podwieszany dwupoziomowy i ta część wklęsła pomalowana jest też na żółto .Kominek zrobiony jest prosty u góry szary kamień ,polka z szarych płytek i cegła na żółto.Troche z przypadku bo brakło kamienia w sklepie i juz nie dowieźli i położyliśmy cegle pod polka.A żółty?nie mieliśmy co zrobić z ta farba a szkoda było ja wywalić a wyszło super.

Ja jestem absolutną zwolenniczką i cegły i betony. Lubię surowe, nieco industrialne wnętrza. A cegła w łazience brzmi dość niespotykanie i odważnie, czyli bardzo kusząco :) Ostatnio na Elements widziałam fajne inspiracje na takie właśnie wnętrze. Polecam się zainspirować i działać!