Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Steskniona zawiedziona

Ciągle za nim tęsknię...

Polecane posty

Skrzywdził mnie a ja nie potrafię go zapomnieć :-( W dodatku z tego powodu to ja zerwałam.Niedługo minie pół roku. Tez tak macie,ze tęsknicie za gnojkami,którzy nie są warci Waszej uwagi? Wiem,ze zrobiłam dobrze,ale jednak czekałam gdzieś w głębi serca,że się odezwie.Stchórzył a wydawał mi się taki męski. Tak bym chciała jutro dostać sms-ika od niego:"ciągle tęsknię." Wszystko bym wybaczyła!

Gość gość
No ja też za kimś tęsknię. Z tym wyjątkiem że to ja skrzywdziłam znakomitego kumpla i przyjaciela. Był zawsze przy mnie gdy potrzebowałam pomocy był na każde wezwanie, dużo mi też pomagał, czy to zakupy od czasu do czasu robił. Czy przez 2 lata płacił za mnie internet i Telefon. A ja potraktowałam go jak śmiecia kiedy chciał mnie ostrzec przed facetem w którym się zakochałam.

Gość gość
Lol chciałabym mieć chłopa który by placil mi rachunki.

Ja bym na Twoim miejscu próbowała go chociaż przeprosić.Tak sobie myślę,że trudno jest żyć z poczuciem winy.Nawet,jesli nie przyjmie ręki wyciągniętej na zgode,to przynajmniej będziesz wiedziała,że zrobiłaś wszystko,aby to naprawić. Wybór będzie należał do niego i niech żyje z tą świadomością.

Gość gość
On nie był moim facetem nigdy. Był jedynie jak napisałam wcześniej kumplem i przyjacielem. Zawsze gdy miałam doła lub złe samopoczucie dzwoniłam bym przyszedł do mnie i mnie przytulił. Nie wiem co ale on miał coś w sobie taką jakby leczącą siłę kiedy się mnie przytulił czułam takie ciepło taką jakby błogość i zaraz lepiej się czułam. A co do tych opłat to sam się zaoferował kiedy było mi ciężko i kiedy brakowało kasy na życie.

Gość gość
Stęskniona wiesz bardzo bym chciała go przeprosić.Problem w tym że straciłam z nim kontakt już około roku nie widziałam. A co do wybaczenie to wiem że by mi wybaczył bo znam go bardzo dobrze. Wiem że mnie bardzo kochał. Wiele razy zrobiłam mu głupie kawały a mimo to nie odwrócił się i zawsze pomagał.

Gość gość
Debilka

Gość gość
Za munem?

Gość gość
Tak bardo bym go chciała zobaczyć. Bardzo też za nim tęsknię. żebym tylko wiedziała gdzie jest i co robi mój Przyjaciel. Dziś wiem że chciała bym z nim być na zawsze, bo tylko on mnie naprawdę kochał.

Gość Tajemniczy_chłopak
ja bym ci nigdy nie wybaczył...