Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratowa kupila swojemu dziecku kolejne markowe buty i zabawke. A rodzenstwa brak

Polecane posty

Gość gość

Ja uwazam ze wazniejsze jest rodzenstwo niz markowe rzeczy. Stac ich na drugie a mimo to maja jedynaka, ktory ma juz 5 lat. Szok, jak ludzmi rzadzi materializm. Zal mi tylko bratanka...

Gość gość
A mnie żal takich ludzi jak ty. Musisz mieć bardzo nudne życie, skoro tak bardzo interesują cię cudze sprawy, że aż musisz o tym na forum pisać.

Gość gość
Nudne zycie to z pewnoscia ma skoro kolejny raz zaklada temat o bratowej i jej jedynaku.Pewnie zaraz zaczna sie wyzwiska,ze to nie ona zakladala kiedys takie tematy,itd.

Gość gość
Prowo 2/10

Gość gość
hahaha jest i moja ulubiona debilka i jej ubolewania nad jedynakami. Dziećmi się zajmij kretynko skoro one są dla ciebie takie ważne, bo od rana do nocy na kafe siedzisz i tematy o jedynakach, a dzieciory samopas latają. Co dalej są w szkole i przedszkolu??

Gość gość
Nie siedze caly czas, chyba ty skoro tak wszystko wiesz.

Gość gość
I nie obrazaj mnie bo anonimowa nie jestes. Oskarze cie o stalking bo ciagle wchodzisz na moje tematy i mnie obrazasz i wyzywasz.

Gość gość
Ooo,juz zaczely sie te same tlumaczenia "to nie ja,blebleble". Koncz was,wstydu oszczedz.

Gość gość
Nie interesuje cie temat to do widzenia, idz gledzic gdzie indziej

Gość gość
17:40 To w koncu zakladalas podobne tematy czy nie?Bo napisalas przed chwila,ze ktos ciagle wchodzi na twoje tematy.

Gość gość
Witaj autorko, taka to jest przewrotność losu że ja spodziewam się trzeciego dziecka a siostra męża wytyka mnie palcami i obgaduje po kątach że tylko rodzić dzieci zi paprać się w ich g..... Potrafię:-) A powiem Ci że jak patrzę na moje dzieci jak się ślicznie razem bawią, jak się kochają i kombinują;-) to nie wyobrażam sobie teraz mieć jedno dziecko, natomiast szanuję decyzje rodziców o posiadaniu jednego dziecka.

Gość gość
no napieprzyła autorka dzieci i nie moze sobie podarować, że musi zapieprzać przy nich a inni mają luzik

Gość gość
Zakladalam i pisalam w innych o bratowej a nie o jedynakach. I zawsze Ty odpowiadasz i obrazasz. Jeszcze raz mnie obrazisz to tak tego nie zostawie.

Gość gość
17:50 Tak tak,tak sie tlumacz,autorko.

Gość gość
Uwazaj bo jeszcze ty sie bedziesz tlumaczyla ale juz nie przede mna ;)

Gość gość
Zreszta,tu pisze wiecej osob,ktore nie maja dobrego zdania o autorce,wiec nie pitol autorko,ze wiesz kto i co odpisuje ci.

Gość gość
17:56 Predzej ciebie wysla,autorko na jakies badania psychiatryczne w kierunku jakis zaburzen bo normalne to nie jest.

Gość gość
Autorko, a ja znam Ciebie i Twoja bratowa więc pokaże jej co o niej wypisujesz w internecie.

Gość gość
gość dziś "Nie siedze caly czas, chyba ty skoro tak wszystko wiesz". xx "ciagle wchodzisz na moje tematy i mnie obrazasz i wyzywasz" xxx no to nie siedzisz tutaj ale masz ileś tematów? Trafiony zatopiony :D Won trollico!!

Gość gość
(18:07) I sprawa sie rypla.

Gość gość
gość dziś Zakladalam i pisalam w innych o bratowej a nie o jedynakach. xxx No rzeczywiście to zmienia postać rzeczy, nie piszesz non stop o jedynakach tylko masz obsesję na punkcie bratowej i to o niej caly zakładasz tematy :o Dziećmi się zajmij szajbusko, bo niby to takie ważne dla ciebie! ciekawe, bo to już kolejny temat o bratowej, a co z Twoimi dziećmi w takim razie? Dzieci samopas a mamusia na kafe 50 temacik zaklada.

Gość poli34
to ja cię jeszcze bardziej wkurzę bo ja nie mam wcale dzieci z wygodnictwa...dzieci to dla mnie kula u nogi,zabieracze czasu,spokoju które tak sobie cenię...i nie oszukujmy się ale dziecko to wieczna skarbonka a ja wolę za pieniądze kupić sobie kolejne adidasy czy mężowi kolejną kurtkę...tak jestem egoistką :) i dobrze mi z tym...mam zaje/biste życie a ty możesz tylko mi go zazdrościć

Gość gość
gość dziś No rzeczywiscie rypla sie jak nie wiem. Nie zesraj sie z emocji, bo sama non stop te tematy podbijasz. Widac zyc beze mnie nie mozesz. ;)

Gość gość
19:03 Oj oj,az tak cie zabolal czyis zarcik,autorko?Poza tym,nie mysl,ze tylko jedna osoba pisze pod twoimi tematami.Chyba z glowka i z mysleniem cos masz nie tak.

Gość gość
Siostra męża gorsza potrafi być od teściowej.

Gość gość
A autorka to bez pisania o bratowej zyc nie moze.Obsesja ja zzera,bratowa to caly sens jej zycia,ale lepiej czepiac sie innych.Typowe zachowanie niezrownowazonej osoby.