Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 lat 22 kg i 128 cm

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynka. Czy wszystko OK?

Gość gość
Chuda

Gość gość
A do lekarza chodzisz?

Gość gość
Moglabys sie postarac o napisac choc jedno zdanie składnie. Mam syna 7 lat 125 cm i 25 kg, szczuply, od malego nie lubi jesc. Zdrowy. Drobny wsrod rowiesnikow.

Gość gość
Syn 7 lat. 140 cm i 40 kg

Gość gość
Te 40 kilo to jaki centyl???? Chyba poza siat ka....

Gość gość
Sprawdzialam te 140 cm i 40 kg to jakis mutant poza siatkami centylowymi........

Gość gość
Mój synek ma 4,5 roku, 113 cm i 21 kg. i jest szczuplutki. To jak ta Twoja córka musi wyglądać... Szczypiorek.

Gość gość
moja córka ma 6 i pół roku, mierzy 132cm i waży 27kg, wsród rówieśników jest jedna z trzech wyższych dziewczynek (wyższych i nieco okrągłych), zdrowa, wysportowana (jezdzi na rolkach,łyżwach, nieźle pływa, uwielbia rower); ale ma po kim być wysoka bo mój mąż ma 187cm i wazy 87kg :)

Gość gość
Mój ma 5 lat, 128 cm i 23 kg, no chudy to on nie jest, grubych też nie, ubity troche

Gość gość
W takich tematach to chyba tylko matki wielkich dzieci się wpisują. Przecież to wychodzi, ze dzieci wychodząc z przedszkola powinny sięgać przeciętnej kobiecie powyżej cycków, a nawet do brody. A jakoś dziwnym trafem tak nie jest

Gość gość
Syn- 6lat , 116cm, 16,5kg.chudzina, niejadek .

Gość gość
A któż takie normy ustalił ze do cycków i do brody????

Gość gość
Tu autorka. Corka jest szczupla, ale nie chuda. Ma umiesnione uda i nogi. Chodzi na taniec i jazde konna plus koszykowka w szkole. Tylko babcia twierdzi, ze chudzina. Z apetytem roznie to bywa ale generalnie to 3 posilki zjada plus jakis niewielki podwieczorek.

Gość gość
Moja 9 latka ma 129 cm (25 centyl) i 23,5 kg (10) i nie jest najmniejsza w klasie :P

Gość gość
A mój syn, w lipcu 13 lat, 178 :( i 58 :( kg.

Gość gość
moja z tydzien skonczy 8 lat.Ma 130 cm wzrostu i wwaga 22.5kg. Wysoka a chuda.Po mamusi.

Gość gość
Syn 10 lat. 25kg 130cm. Chudzina z niego straszna ale je normalnie

Gość gość
6lat 120cm 23kg Dziewczynka

Gość gość
Nie przejmuj się . Ja ważyłam w wieku 6lat 20 kg i mierzyłam 120. Twoja córka będzie wysoka i szczupła poprostu. Ale jak się martwisz to idź do lekarza zrób badania ;);) 40 kg ważyłam w wieku 12lat....

Gość gość
Dzieci są zwykle po rodzicach i nie ma co panikowac corka jak się urodziła była statystycznym niemowlakiem 54cm 3250g potem zaczęła rosnąć i dziś ma jak pisałam wyżej 6lat 120cm 23kg mąż jest wysoki i zbudowany za to ja szczupła i wysoka

Gość gość
Moja 5,5 18,500 kg i 112 wzrostu- drobnica, ale zdrowa i mąż taki był, a teraz to wysoki facet. Lepiej tak niz jak córka koleżanki-5,4 lat 30 kg i 118 wzrostu i ubrania na 9 lat

Gość gość
Dziekuje za wasze odpowiedzi. Coreczka jest zdrowa, oprocz kataru nie choruje. Jest drobna, ale nie najdrobniejsza w klasie. Ubrania nosi od roz 6 lat czyli 114 do 8 lat czyli 132, ale ise tym nie sugeruje, bo co firma to inna rozmiarowka.

Gość gość
Moj syn w lipcu skonczy 8lat -142cm i 29kg.Wielkolud.....ale sa w klasue 2osoby wyzsze od niego i kilka wygladajacych przy nim jak kilka lat mlodsze miniaturki.

Gość gość
mój syn mając 6 lat miał 125 i 25 kg teraz jako dorosły facet ma 185cm i 90 kg, jego syn w tym samym wieku ma 128 cm i 26 kg z tego wniosek, ze przerośnie ojca. synowa ma 175 cm, a ja mam tylko 165.

Gość gość
Dzieki ja mam 170 cm i 65 kg, maz 180 i 75 kg. Wiec chyba nie mam sie zbytnio czym przejmowac:)