LEnaaaa01061 0 Napisano Marzec 7, 2017 Witam Chciałam tylko dowiedzieć się czy jest duża szansa że zaszłam w ciąże. Staramy się z mężem o dziecko już ponad pół roku. W tym cyklu miałam tak że w połowie cyklu wystąpiło u mnie krwawienie ( nie takie jak na okres wystarczała wkładka ) które trwało kilka dni później bolały mnie piersi ale przestały teraz spóźnia mi się okres 7 dni i badałam szyjke jest wysoko mam temperature 37 stopni, jestem ciągle śpiąca i pobolewają mnie jajniki. Byłam na badaniach wszystko mam w normie cytologie też. Test robiłam w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny . Proszę o poradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Czy wcześniej stosowałaś tabletki hormonalne lub miałas spiralę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Taj stosowalam tabletki ale nie biorę już 8 miesięcy. Zrobiłam dzisiaj test niestety znowu negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Znowu ten sam temat. Kobieto lecz się na głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach