Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet niezbyt przystojny

Czy brzydki i łysiejący facet po 30 ma szanse na kobiete?

Polecane posty

Czy powinien pogodzić się że zostanie singlem ? A może szukać kobiety po przejsciach?

Dodam że mam dobre serce i fajny charakter. Często się uśmiecham do ludzi.

Gość AL1
"Dodam że mam dobre serce i fajny charakter" - no to w Polsce to Cię dyskwalifikuje, być może nawet przez to nie masz baby tak długo, polki są właśnie tyle warte, szukają "bad-boy'a" który będzie miał wszystko tylko w żadnym razie dobry charakter. Nie wiem co Ci doradzić; nie warto godzić się z samotnością, teraz może jeszcze patrzysz na to w miarę optymistycznie ale z czasem będzie coraz gorzej i przykro samemu w życiu. Może spróbuj poszukać za granicą? Mówię poważnie, ogólnie mentalnie i kulturowo jesteśmy dobre kilkadziesiąt lat za większością Europy, a o polkach to już szkoda gadać. W normalnych krajach nawet mało atrakcyjny facet z dobrym charakterem nie ma problemu ze znalezieniem dziewczyny, no chyba że szuka wyłącznie wśród "modelek". Dość powiedzieć że nawet na białoruskich czy ukraińskich portalach randkowych odpisuje średnio 80-90% dziewczyn, a na polskich jak odpisze 1/10 to jest bardzo dobrze. Nie ma gorszych kobiet niż polki.

Gość gość
Pare lat temu polki masowo wychodziły za Niemców. Teraz jest odwrotnie- za żony bierzemy tylko i wyłącznie Ukrainki i Rosjanki. Polki sa niewierne brzydsze zapuszczone i do Ukrainek to nawet w tej samej lidze nie grają. To samo pisały polki o Polakach 10 lat temu. Także polki do kata nadchodzi era słowiańskich ślicznotek.