Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co czuje do dziewczyny ale chcę z nią być

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 17 lat. Opowiem całą historię od poczarki żeby wszystko było jasne i zrozumiałe. Chodzę do szkoły i jednej klasy razem ze swoją akrualną dziewczyną. Wcześniej miałem dziewczynę która również chodzi ze mną cały czas do szkoły ale to już raczej rozdział zamknięty. Poprostu nam nie wyszło pomimo tego że mocno kochałem. Po rozstaniu jakoś 2-3 miesiące dziewczyna z którą teraz jestem zaprosiła mnie na imprezę do siebie i po tej imprezie jakos zaczęliśmy ze sobą wiecej rozmawiać aż doszło do tego ze jestesmy od dwóch miesięcy parą. Na początku bałem się czy to wyjdzie po ostatnim związku byłem negatywnie nastawiony do tych rzeczy. Ale jakoś tak wyszło że się poznaliśmy bliżej i jesteśmy parą :) Na początku koleżanka mojej dziewczyny napisała do mnie żebym dal jej spokój bo jej się bardzo podobam ale skrzywdze ją a ona już wiele w życiu przeszła a ponadto dopiero zerwałem z moją byłą i pewnie robie to tylko dla pokazu. Zrobiło mi się wtedy mega przykro ale jednocześnie poczułem do niej coś mega silnego. Zacząłem się jeszcze bardziej starać. Teraz jesteśmy para od ok. 2 miesięcy i boje się swojego uczucia do niej. Z jednej strony jestem zakochany po uszy i robie dla niej absolutnie wszystko a z drugiej strony czuje ze czegoś mi brakuje, że to nie to o co mi chodzi. Kocham ją czuje to ale z drugiej strony zastanawiam się czy szczerze. Cały czas w głowie mam słowa tej koleżanki. Ostatnio podczas rozmowy wymsknęło mi się słowo "znudzę się tb". Moja dziewczyna miała już ciężkie przejścia z chłopakami i od razu popadła w panikę, wtedy poczułem ogromny ból serca i zacząłem od razu ja przepraszać.(jest bardzo delikatna) Wyznaliśmy sobie oboje miłość szczerze i pogodziliśmy się a to co powiedziałem wymazaliśmy z pamięci. Czuje ze ona mnie bardzo kocha, ale moje uczucie odpuszcza. Jednocześnie chce dla niej jak najlepiej, chce być przy niej, być z nią na dobre i na złe, móc ją przytulic i pocałować, a z drugiej czuje ogromną pustkę w sercu która mnie niszczy. Nie wiem co zrobić, nie chce tego kończyć bo ją kocham, ale nie wiem czy to kocham to tylko słowo na papierze czy rzeczywiście coś z tego da się zrobic? To głupie ale jednocześnie kocham i jestem obojętny :(( Nie mogę odpuścić ale z drugiej strony jak odpuszczę może nie zrobie jej takiej krzywdy :( Zależy mi na niej bardzo... -.-

Gość Kuzyn

Okej knulmvkk

Gość Kuzyn

Nie no jest okej