Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa....poradzcie

Polecane posty

Gość gość

jestem po slubie i w ciązy..mieszkam u męza i tesciów.mamy z mezem poddasze sami dla siebie,ale na dole mieszkaja tesciowie i brat męża . cale dnie siedze sama ,bo maz w pracy do wieczora.. tesciowa ciagle przychodzi i nie mam chwili prywatnosci..ciagle pytania i wtracanie sie...czasem jestem wkurzona ze maz sobie siedzi w pracy ,nawet tam ma obiady i wszystko ,a ja musze siedziec z jego starymi.. ostatnio tesciowa zapowiedziala mi ,zebym czasem nie dzwonila do mojego męza do pracy bo nie wolno mu przeszkadzac..czy wkurzyloby was to?

Gość gość
To Twój mąż musi tu pokazać, że nosi spodnie. Niech porozmawia z matką. I to tylko Twoja sprawa, kiedy dzwonisz do męża. Natomiast z drugiej strony może teściowa sobie wyobraża, że czujesz sie samotna na tym poddaszu, gdy mąż cały dzień w pracy, i zachodząc do Ciebie ma dobre chęci.

Gość gość
wyjdź z domu to już nie będziesz siedzieć sama, korzystaj póki dziecko w brzuchu, ja siedzę sama z dzieckiem i pier olca dostaje, z mężem się posypało, seksu prawie nie uprawiamy a jak już to mąż jest wtedy brutalny... żałuję,że nie dałam dziecka do żłobka tylko poszłam na ten zakichany wychowawczy... odkąd jestem na jego utrzymaniu to ma mnie za nic, wieczne ublizgi, niby 3 miesiące dopiero jestem na wychowawczym a już mam ochotę zostawić to wszystko i uciec w cholere... znajdź sobie teraz jakieś zajęcie, najgorsze właśnie co można zrobić to zaszufladkować się w domu... rok z dzieckiem w domu wystarczająco Cię wykończy, zbieraj siły bo dopiero wtedy będziesz mieć natręta w postaci teściowej całymi dniami trzymaj się kochana

Gość gość
To spadaj do swojej matki,pewnie cie wykopała gołodupcu a tesciowa przyjęla ,i zrobiła to dla syna prostaczko.