Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Kobiet

Polecane posty

Gość gość

Ugotuję obiad, pozmywam, zrobię pranie, odkurzę, umyję podłogę, posprzątam łazienkę... Taki plan na dziś. :-) A Wy jak świętujecie?

Gość gość
Ja sie wczoraj ostro poklocilam z mezem wiec jak mnie dzis nie przeprosi to sie upije

Gość gość
O! To jest myśl ;-) Wino sobie kupię!

Gość gość
Maz zakupil mi nowa torebke oraz kwiaty, ale chyba to w ramach przeprosin za to ze cala sobote siedzialam sama z dzieckiem bo on robil cos w ramach swoich zainteresowan, spotkal sie w tym celu z kolega. Ogolnie to dzis zadzwonilam po hydraulika i po czyszczenie tapicerek bo maz wiecznie zbyt zajety by to zalatwic. ;) Ale rozumiem go, bo ma naprawde stresujacy zawod, pracuje by nam niczego nie brakowalo, stara sie

Gość gość
10:32 Przeprosił, czy pijemy??? ;-)

Gość gość
Pijemy

Gość gość
Ja już otworzyłam czerwone polwytrawne.Pan mąż nawet życzeń nie złożył.

Gość gość
o 10 zwiedzanie muzeum z koleżankami i małymi dziećmi [dzieci w nosidełkach, albo w chustach]. O dziwo, żadne nie płakało. Potem kawa i słodki poczęstunek u jednej z koleżanek[przygotowała jej teściowa]. O 13 byłam w domu, nakarmiłam dziecko[9 m-cy] i zasnęło. Wstawiłam obiad - zupa kalafiorowa [gotowałam w kombiwarze] i przygotowałam zapiekankę - makaron z pulpetami w sosie grzybowym [w piekarniku] plus surówka z poram, marchwi i chrzanu. W międzyczasie zdążyłam ogarnąć kuchnię, łazienkę, wstawić pranie - pościel i ręczniki. Około 17 wrócił mąż - obiad, kawa, chwila rozmowy. Ja na zumbę, mąż wykapał dziecko, nakarmił i ułożył do snu. Wróciłam o 20.30. dziecko spało, mąż kończył prasowanie jednocześnie wgapiając się w telewizor.A potem już relaks, mąż z książką na sofie, ja z szydełkiem, cicha muzyka. Sypialnię i salon sprzątnęliśmy rano, po wspólnie zjedzonym śniadaniu. Jutro mąż wieczorem wychodzi pograć w siatkówkę, ja będę dziecko kąpała i układała do snu.

Gość gośćwampirzyca
A ja nic nie robie,chodze od 21w sexownej bieliznie,pije ulubione wino zajadam sie krewetkami,tylko małe spac utulilam wczesniej o 20,maz wszystko dzis robi